Εδεσσαϊκός| Αμυντική “οχύρωση” με Καλλία

 



Τον 19χρονο στόπερ, Γιώργο Καλλία, με θητεία σε Κ17 Άρη (διατέλεσε και αρχηγός), Ποσειδώνα Μηχανιώνας και μέχρι πρότινος Απόλλωνα Πόντου (έπαιξε και στη Β΄ Εθνική), έντυσε στα πράσινα ο Εδεσσαϊκός. 

Έτσι, οι “τριαινοφόροι” θωρακίζουν και άλλοι τα μετόπισθεν, δίπλα στους έμπειρους Μωυσίδη, Αβραμίδη και Γιαννόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα της Πέλλας:

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΌ

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Καλλία. Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη έχει γεννηθεί στις 27 Δεκεμβρίου του 2002 έχει ύψος 1,92 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Άρη Θεσσαλονίκης όπου διατέλεσε και αρχηγός στην Κ17, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Απόλλων Πόντου. 

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Γιώργος μας είπε :Έχω έρθει σε ένα πολύ ιστορικό σωματείο και όλα είναι πολύ θετικά. Από πλευράς μου θα κάνω τα αδύνατα δυνατά και με πολύ δουλειά όλοι μαζί σαν οικογένεια να πετύχουμε τους στοχους μας. Αισιοδοξώ για μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία με την φανέλα του Εδεσσαϊκού. 

Γιώργο καλώς ήρθες στον Εδεσσαϊκο”.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΜΑΤΘΑΙΟ

Την Κυριακή στις 13.00 ο Εδεσσαϊκός θέλει να κάνει το “2/2” με τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας στο “Φόρης Γεντζής”, για να δώσει αντίκρισμα στο διπλό της πρεμιέρας στην Κοζάνη. Η αποστολή για την ομάδα της Πέλλας απαρτίζεται από τους Τεντζερη, Ερυθροπουλο,Βαλαβανη, Αβραμίδη, Μωυσίδη,Γιαννόπουλο,Κολεβ,Καλαμπακα,Κεραμυδα,Μαυροπουλο,Προυντση,Κατικαριδη, Τεμερτζογλου,Μισκο,Κυζιριδη, Νικολαΐδη,Ταουσιανη,Ντόγο,Φουδουλη,Αταλασιδη,Μεληκιωτη και Μυλωνά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική