Δόξα Δράμας| Απέκτησε Παναγιώτου – Συνεχίζει ο Τάσιος

 





Νέο διπλό χτύπημα για το ρόστερ της Δόξας Δράμας, μετά την έλευση του Σενεγαλέζου φορ, Μουσταφά Σεκ. 

Οι “Μαυραετοί” ανακοίνωσαν την απόκτηση του εξτρέμ, Χριστόφορου Παναγιώτου, που έπαιζε στη Δόξα Βώλακα (συμπαίκτης με Στάικο), ενώ ο 24χρονος έχει παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική, παίζοντας σε Κεραυνό Πέρνης, Νέστο Χρυσούπολης και ΑΕ Καλαμπακίου (ακόμα σε Ξηροπόταμο και Κ19 Δόξας). 

Παράλληλα, η ομάδα του Σπύρου Φιλίππου γνωστοποίησε όπως αναμενόταν και την παραμονή του δεξιού μπακ, Ανέστη Τάσιου, με το έμψυχο δυναμικό της Δόξας να αριθμεί ήδη πλέον 28 παίκτες.

Αναλυτικά οι δυο ανακοινώσεις των Δραμινών:

ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Χριστόφορου Παναγιώτου. Ο 24χρονος εξτρέμ αγωνιζόταν στη Δόξα Βώλακα, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Ο Παναγιώτου έχει αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική σε Νέστο Χρυσούπολης, Κεραυνό Πέρνης και ΑΕ Καλαμπακίου, ενώ ακόμα θήτευσε σε Κ19 Δόξας, “Αντώνη Καστρινό” και Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Η Δόξα είναι το όνειρο κάθε Δραμινού ποδοσφαιριστή. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Οι Δραμινοί μπορούν να πετύχουν πολλά με ενότητα, κόντρα σε κάθε είδους εμπόδιο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι η δύναμή μας για να προχωρήσουμε στο δρόμο που θέλουμε” ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός.

Καλωσορίζουμε τον Χριστόφορο στην οικογένεια των “Μαυραετών” και ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και διακρίσεις”.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΞΑ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΑΣΙΟΣ

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη νέα συμφωνία με τον Ανέστη Τάσιο. Ο 20χρονος Δραμινός δεξιός μπακ, που μπορεί να δώσει λύση και σε άλλες θέσεις, παραμένει στην πρώτη γραμμή για την ομάδα μας για ακόμα μια χρονιά, ενισχύοντας και το στοιχείο της εντοπιότητας και έχοντας ωριμάσει πλέον περισσότερο αγωνιστικά. Ευχόμαστε στον Ανέστη μια χρονιά με υγεία και διακρίσεις”.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική