Καβάλα| Αυτοί είναι οι μόνοι τρεις... ποδοσφαιριστές του 16μελούς ρόστερ

 



Αθλητές άλλων σπορ, όπως μπάσκετ, κικ μπόξινγκ, ακόμα και... πολίστες (!) συνθέτουν το “κράμα” στο ρόστερ ειδικών συνθηκών της ποδοσφαιρικής Καβάλας, που θα παραταχθεί στο γρασίδι για το ανταγωνιστικό περιβάλλον της Σούπερ Λιγκ 2 μέχρι τον Γενάρη. 

Χρονικό σημείο που άπαντες ευελπιστούν να μην έχει κριθεί η χρονιά, ώστε με κατάλληλες μεταγραφικές “μεταγγίσεις” και ουσιαστικά πορεία πρωταθλητισμού, με τελείως διαφορετικό προφίλ, να εξαντληθούν οι πιθανότητες για καλή πορεία και επίτευξη των αναπροσαρμοσμένων στόχων για τον ΑΟΚ, ανάλογα και τα βαθμολογικά δεδομένα συνολικά και τη στάθμη γενικού ανταγωνισμού στην κατηγορία. 

Το έργο “βουνό” για τους “Αργοναύτες”, για τεχνικό τιμ και παίκτες, κόντρα σε μεγαθήρια και... φυσιολογικές, έμπειρες, φιλόδοξες και ενισχυμένες ομάδες, με κανονική προετοιμασία στα πόδια τους. 


Μια άνιση μάχη, εκ προοιμίου, αρχής γενομένης από το πρώτο ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη. 

Οι “γαλάζιοι” θα ψάξουν ένα ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές προφίλ, όσο αυτό είναι εφικτό, με πλήρη επίγνωση κατάστασης και δυσκολιών. 

Κάθε ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα ισοδυναμεί με ένα θαύμα. 

Αξίζει να σημειωθεί οτι στο 16μελές ρόστερ της Καβάλας, που θα πέσει στη... φωτιά σε πρώτη φάση, βρίσκονται μόνο τρεις... ποδοσφαιριστές! 

Ο λόγος για τον 19χρονο τερματοφύλακα Κώστα Παπαποστόλου (μόνος γκολκίπερ του ρόστερ), τον 18χρονο μέσο, Ανδρέα Γιαννακό, οι οποίοι έχουν πέρασμα από το έμψυχο δυναμικό του ΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και το νεαρό στόπερ, Βαγγέλη Θαλασσινό, από την Κ17.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική