Καβάλα| Ξεκαθαρίζει με Νούρι, τεχνικό διευθυντή και οι αρχικά 16 “κλεισμένοι”






Στην Καβάλα βρίσκεται από την Τρίτη ο Γερμανός τεχνικός Αλεξάντερ Νούρι, όπως μαρτυρά η φωτογραφία που “ανέβασε” στα επίσημα social media της η “γαλάζια” ΠΑΕ, μαζί με τον Αλεξάντερ Χαντιτάγκι και τον Απόστολο Μουμτσάκη, δείχνοντας αυτόματα οτι το ζήτημα είναι σε... αισιόδοξο δρόμο. 

Το κλίμα στις επαφές των δυο πλευρών είναι πολύ θετικό και άμεσα αναμένεται το οριστικό ξεκαθάρισμα, για το αν αποτελέσει τον επόμενο τεχνικό ηγέτη του ΑΟΚ. 

Ο Νούρι θα ξεναγηθεί την Τετάρτη στους χώρους και τις εγκαταστάσεις των “Αργοναυτών”, ενώ σε περίπτωση που πει το “ναι”, αναμένεται να παραμείνει από τώρα στην Καβάλα, για άμεση, απευθείας και ενδελεχή εποπτεία των κινήσεων που θα γίνουν (κυρίως μεταγραφών, αλλά και γενικότερης λειτουργίας και οργάνωσης), για λόγους εγκλιματισμού και προσαρμογής. 

Για να είναι όλα... έτοιμα την 1η Γενάρη, μια ημερομηνία ορόσημο για την επανεκκίνηση της ομάδας, χωρίς άλλη κωλυσιεργία. 

Δίπλα στον Γερμανοϊρανό προπονητή, που έχει θητεία σε Βέρντερ Βρέμης (και πρώτος κόουτς), Χέρτα Βερολίνου (βοηθός του Κλίνσμαν) και Ίνγκολσταντ, φέρεται να έχει έρθει και ένας Έλληνας αναλυτής, που έχει εργαστεί στην Αγγλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτό παραμένει το θέμα πρόσληψης τεχνικού διευθυντή, πιθανότατα ξένου, ενώ ήδη φέρονται να έχουν κλείσει περίπου 16 παίκτες, Έλληνες και ξένοι, που σύντομα θα ξεκινήσουν προπονήσεις με τον ΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές για να φτάσει συνολικά τις 25, μπορεί και... 28 χειμερινές προσθήκες (ανάλογα τις ευκαιρίες και τις εισηγήσεις των νέων “κουμανταδόρων” που έρχονται)!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική