Μακεδονικός| Μόνος πρώτος στο “ρετιρέ”, πήρε το ντέρμπι με Εδεσσαϊκό (2-0, vid)

 



Μίλησε” η έδρα στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μακεδονικό και Εδεσσαϊκό στην Ευκαρπία το Σάββατο. 

Η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 2-0 των “τριαινοφόρων” και είναι μόνη πρώτη και πάλι, αντιδρώντας θετικά μετά την ήττα από τη Θύελλα Σαρακηνών και ξεφεύγοντας τρεις πόντους από τον αντίπαλό της.



 Για την ομάδα της Πέλλας ήταν η δεύτερη ήττα στις 6 πρώτες αγωνιστικές, σε ένα όμορφο και ανοιχτό ντέρμπι, με φάσεις εκατέρωθεν και τους γηπεδούχους πιο ουσιαστικούς, εύστοχους και αποφασιστικούς.



 Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου έχασε πρώτη κλασική ευκαιρία, με τον Σπαρτιάτη στο 6΄ (άουτ σε τετ α τετ), αλλά στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο ο Μακεδονικός και προηγήθηκε στο 28΄ με βολίδα του Χασάνογλου. 



Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη απείλησε και με Πολύζο (σουτ σε Τεντζέρη), Βασιλείου (κεφαλιά άουτ από καλή θέση) και Τοπούζη, αλλά και στο δεύτερο με Γαρύφαλλο και Τσουκάνη.



 Το 2-0 ήρθε στο 56΄, με βραίο σουτ του Τσουκάνη, μετά από ωραίο στρώσιμο του Τοπούζη, ενώ ο Εδεσσαϊκός είχε οριζόντιο δοκάρι στο 88΄, με μακρινό σουτ του Ταουσιάνη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Χατζηκωνσταντίνου, Πολύζος, Καράμπελας, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης, Ζαννάκης, Τοπούζης. Έπαιξαν και οι Μπρατσιάνι, Δοξάκης, Κεφαλάς, Ασήμογλου, Κυζίλης,

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Τεντζέρης, Μαυρόπουλος, Νικολαϊδης, Γιαννόπουλος, Αβραμίδης, Προύντσης, Κατικαρίδης, Κυζιρίδης, Σπαρτιάτης, Ντόγος, Μελικιώτης. Έπαιξαν και οι Τεμερτζόγλου, Αηδονίδης, Κεραμυδάς, Ταουσιάνης, Φουδούλης.










φωτο από Makedonikos FC, Edessaikos FC


Δείτε τα highlights από το ORASI TV και το insport.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική