Απόλλων Πόντου| Ορθώνει ανάστημα εκτός έδρας, πάνω από τη “ζώνη” με το διπλό στις Σέρρες (2-4)

 


Σε καλό “φεγγάρι” δείχνει ο Απόλλων Πόντου, που έφτασε ήδη τις τρεις νίκες, όλες τις τελευταίες δυο εβδομάδες, όπου είναι αήττητος (έχει και μια ισοπαλία με Ολυμπιακό Β΄). 

Δυο σερί εκτός έδρας με Απόλλωνα Λάρισας και Πανσερραϊκό και ενδιάμεσα η εξ αναβολής επιτυχία στην Ευκαρπία με την Καβάλα. 

Η βαθμολογική αντεπίθεση φέρνει τους “κοκκινόμαυρους” σε θέση σωτηρίας, εκτός της τελευταίας τετράδας υποβιβασμού (+2) και με αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια στο 2022 (όπου ίσως γίνουν και κάποιες προσθήκες). 


Η “φόρμα” με 10 πόντους στα τελευταία τέσσερα ματς επιβεβαιώνει τη βελτίωση και την ανάκαμψη, με στατιστικά που παραπέμπουν σε... πρωταθλητισμό, ενώ σειρά έχει το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΟΤ Ηρακλή, του παλιού γνώριμου Κώστα Γεωργιάδη.


Όσο για το διπλό με ανατροπή στις Σέρρες, για τους Πόντιους σκόραραν οι Μπαργκάν (21΄ 0-1, σε σέντρα Παπαϊωάννου), Ελέ (58΄ 2-2 με κεφαλιά), Γιανναράκη (61΄ αυτογκόλ για το 2-3) και Φράγκο (σουτ στο 74΄ για το τελικό 2-4).


 Τα “λιοντάρια” είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 24΄ με τον Ζέρη (1-1) και μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Χισάμ Κανίς (2-1 στο 27΄, με το 7ο φετινό τέρμα του Μαροκινού).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Μαρκιόνι, Κρητικός (76΄ Θεοδωρίδης), Καραμπέρης (66΄ Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Παπαβασιλείου (66΄ Κόντσι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Πάτι, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά (88΄ Ζαχαράκης), Ελέ, Εν΄ Νομό (42΄ Φράγκος), Μπαργκάν, Παπαϊωάννου.


Φωτο από Panserraikos FC, Αpollon Pontou FC, Facebook



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική