Καβάλα| “Έκλεισε” τον τερματοφύλακα, Γιώργο Καραγιαννίδη

 




Τον 18χρονο Δραμινό τερματοφύλακα, Γιώργο Καραγιαννίδη (γεννηθείς το 2003) συμφώνησε να αποκτήσει η Καβάλα, τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη ομάδα. 

Ο νεαρός γκολκίπερ θα πλαισιώνει τους “μεγάλους”, στο γκρουπ των Κυρίτση, Σταθάκη, Παπαποστόλου (κυρίως για προπονήσεις και αν καταστεί ανάγκη για αποστολές), αλλά θα έχει πιο ενεργό ρόλο και στην Κ19 του ΑΟΚ, παίζοντας πιθανότατα σε αγώνες. 

Ο Καραγιαννίδης έχει αγωνιστεί στην Κ19 της Δόξας Δράμας, την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης (πέρυσι με ενεργό ρόλο στις β΄ ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1), ενώ το καλοκαίρι είχε γυρίσει στους “Μαυραετούς” (συμπαίκτης με Πανουργιά), που προετοιμάζονταν για τη Β΄ Εθνική (αποχώρησε λίγο μετά τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό, χωρίς να προλάβει να παίξει σε επίσημο ματς). 





Σε ανάλογο μοτίβο θα μετέχουν τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και τους Νέους των “γαλάζιων” και άλλοι παίκτες, όπως ο Μπογιατζόπουλος (μεσοεπιθετικός από Ηρακλή Καβάλας).


Η σχετική ανάρτηση του ίδιου στα social media, με αναφορά στην Καβάλα και συνοδευτική φωτογραφία του, σε προπόνηση του ΑΟΚ με τα γαλάζια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική