Εφτά μεταγραφές αναβάθμισης ο Φοίνικας Νικήτης & το μήνυμα Δ. Σουάνη

 






Τίναξε τη μπάνκα στο Φοίνικα Νικήτης ο πρόεδρος, Ιωακείμ Καλαμάρης (επενδύει στο ποδόσφαιρο και την περιοχή), ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ που διαχειρίζεται ο Δημήτρης Σουάνης, ώστε η ομάδα της Σιθωνίας να μην είναι “κομπάρσος” στα πλέι οφ ανόδου της Χαλκιδικής (με φόντο τη Γ΄ Εθνική για τον πρωταθλητή, που θα μπει σε γκρουπ με πρωταθλητές άλλων νομών). 


Παρά το μεγάλο ανταγωνισμό με παραδοσιακές δυνάμεις για τον τίτλο και το μειονέκτημα στην εκκίνηση (μείον 6 από την κορυφή, 14 οι στροφές του μίνι πρωταθλήματος), ο πήχης μπαίνει ψηλά για το Φοίνικα, που ονειρεύεται καλύτερες μέρες, διακρίσεις και να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την υπέρβαση.



Συγκεκριμένα, από την ομάδα της Νικήτης αποκτήθηκαν οι:

-Απόστολος Αποστόλου, έμπειρος μέσος από Αναγέννηση Επανομής (παλιότερα Μακεδονικό, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Καλλικράτεια, πολλές παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική).



-Άγγελος Συριτούδης, τερματοφύλακας από FC Aλεξανδρούπολη, παλιότερα Κ19 Ηρακλή και ΑΕ Διδυμοτείχου (επίσης με πείρα στη Γ΄ Εθνική με τις δυο ομάδες της Θράκης).


-Bαλάντης Γιάντσιος, 23χρονος στόπερ από Αναγέννηση Ιεράπετρας (παλιότερα Ολυμπιακό Κυμίνων, Κ19 Άρη, Αγροτικό Αστέρα, Κασσιώπη Κέρκυρας – πολλές παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική).



-Γιώργος Τσούρι, επιθετικός από Προποντίδα Ν. Μαρμαρά.

-Χρήστος Καραγκιοζίδης, έμπειρος στόπερ από Δόξα Ορμύλιας.

-Στάθης Αθανασιάδης, δεξιός μπακ από Άρη Κασσανδρείας (παλιότερα σε Τρίγλια, Μουδανιά, Καλλικράτεια, Γιαννιτσά, Όλυνθο, Πορταριά, επίσης θητεία σε Γ΄ Εθνική).



-Άριαν Κότσι, Αλβανός μεσοεπιθετικός με θητεία σε Αμβρυσσέα Διστόμου, Αναγέννηση Επανομής και Γερμανία.


ΣΟΥΑΝΗΣ: “ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ”

Τον ειδικό στόχο του Φοίνικα Νικήτης αποκάλυψε στον soccerpractor για τα μπαράζ ανόδου ο Χαλκιδικιώτης τεχνικός, Δημήτρης Σουάνης (σπουδαία καριέρα ως επιθετικός, σε Πανιώνιο, Ξάνθη, Πανθρακικό, Κασσάνδρα, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Δόξα Δράμας, Διαγόρα Ρόδου, Τρίγλια κ.α.), στη δεύτερη σεζόν του σε πάγκους (πέρυσι παίκτης-προπονητής στο Στρατώνι).

 Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του 36χρονου προπονητή (στην κεντρική φωτο, με τον πρόεδρο Ιωακείμ Καλαμάρη):

Ξεκινάμε τη διαδικασία με μείον 6 βαθμούς από την κορυφή, αλλά υπάρχουν 14 αγωνιστικές. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, το βλέπουμε ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά από την κορυφή, που αρχικά κατέχουν Χανιώτη και Πολύγυρος. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε παραπάνω βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα στα πλέι οφ. Αν αυτό αρκεί για να βγούμε πρώτοι, καλώς να γίνει. Κάνουμε πρεμιέρα το Σάββατο εντός με τα Μουδανιά και ενισχυθήκαμε με έμπειρα παιδιά, αλλά και άλλα σε καλή ηλικία. Γνώμονας ήταν η αγωνιστική τους ετοιμότητα, όλοι είχαν ρυθμό ως τη διακοπή, ήταν βασικοί σε Γ΄ Εθνική ή στο τοπικό. Δυναμώσαμε σε θέσεις που θέλαμε, πλαισιώνοντας τον ήδη αξιόλογο και έμπειρο κορμό που διαθέτουμε, με παίκτες όπως Σπάσιτς, Κυπαρισσάς, Ακριτίδης, Κέντρος και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας συνολικά, Ζήσης Κωνσταντίνου, με 18 γκολ. Όλοι οι νεοαποκτηθέντες ειναι αξιόλογοι και δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν. Φιλοδοξούμε να ανεβάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο στον Φοίνικα, με απώτερο στόχο να μεγαλώσει η ομάδα και να βρεθεί το ταχύτερο δυνατό στις εθνικές κατηγορίες. Αν όχι φέτος, θα έχουμε το πλάνο και την υπομονή να κυνηγήσουμε και στο άμεσο μέλλον την υπέρβαση. Ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει ως μπροστάρης ένας πραγματικός επενδυτής, όπως ο Ιωακείμ Καλαμάρης, που έχει διάθεση να επενδύσει στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα στην περιοχή της Σιθωνίας”.










Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική