Καβάλα| “Έκλεισαν” και οι Πανουργιάς, Μπελεβώνης & Καραγιάννης

 


“Non stop” και με ρυθμούς... πολυβόλου συνεχίζονται τα μεταγραφικά “χτυπήματα” στην Καβάλα, με “βροχή” ανακοινώσεων και την Πρωτοχρονιά.

 Οι “Αργοναύτες” ανακοίνωσαν την απόκτηση του στόπερ Παντελή Πανουργιά (πρώην ΠΑΣ Γιάννινα, Κ19 ΑΕΚ, θητεία στη Γερμανία και σύντομα περάσματα από Δόξα Δράμας και Επισκοπή), του μεσοαμυντικού, Χριστόφορου Καραγιάννη (δεξί μπακ και αμυντικό χαφ, θητεία σε Καλλιθέα, Αταλάντη και Λαμία), αλλά και του Στάθη Μπελεβώνη (δεξί μπακ και χαφ, έπαιζε στη Δόξα Δράμας πέρυσι, νωρίτερα σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Μεσολόγγι, ήρθε δανεικός από τον Παναιτωλικό).

 Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του ΑΟΚ:


Για Πανουργιά: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Παντελή Πανουργιά. Ο Παντελής είναι ένας υψηλόσωμος και αθλητικός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει διετελέσει μέλος της Κ19 της Εθνικής Ελλάδας ενώ έχει αγωνιστεί με τις ομάδες νέων σπουδαίων συλλόγων όπως της ΑΕΚ, της Γερμανικής Braunschweig και της Ολλανδικής Zwolle. Μάλιστα έχει ήδη σημειώσει τις πρώτες του συμμετοχές στην Ελληνική Super League και πλέον ανήκει στην οικογένεια του Α.Ο Καβάλα. Είμαστε βέβαιοι πως το πάθος του και η αθλητικότητα του είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της. Παντελή καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!”.


Για Μπελεβώνη: “Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Στάθη Μπελεβόνη με μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό. Ο νεαρός αμυντικός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται και ως ακραίος αμυντικός προέρχεται από την Super League και με την όρεξη του για διάκριση αλλά και το πάθος του για την νίκη, πιστεύουμε πως θα προσθέσει σημαντικά στοιχεία στην προσπάθεια μας για την φετινή σεζόν. Στάθη, καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!”.

Για Καραγιάννη: “Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό, Χριστόφορο Καραγιάννη. Ο Χριστόφορος είναι ένας νεαρός δεξιός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος διακρίθηκε τόσο στο πρωτάθλημα νέων της Super League με την φανέλα του ΠΑΣ Λαμία όσο και στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Καλλιθέας. Είμαστε βέβαιοι πως η όρεξη του για σκληρή δουλειά και το πάθος του για διάκριση θα αποτελέσουν σημαντικές προσθήκες για την ομάδα μας. Χριστόφορε καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Πιερικός| Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ο Νίκος Θεοδοσιάδης

Μακεδονικός| Φιλική επικράτηση στην Επανομή, 6-0 με Αναγέννηση