“Άσφαιρη” μοιρασιά στον Εύοσμο για Αγροτικό Αστέρα και Δόξα Δράμας (0-0, vids)

 





Αλληλοεξουδετέρωση” στον Εύοσμο για τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα και τη Δόξα Δράμας, με το 0-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων. 

Οι “πράσινοι” διατήρησαν το αήττητο σερί, είναι στο +12 από το δεύτερο Άρη Αβάτου (έχει ματς λιγότερο, λόγω της αναβολής στη Θέρμη) και πλέον στρέφονται στην έξοδο της άλλης Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη (θα λείψει ο τιμωρημένος Σαρβανίδης). 



Στην αντίπερα όχθη, οι “Μαυραετοί” παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, συγκριτικά με μεγαλύτερο κίνητρο από τους γηπεδούχους και με ανάλογες εμφανίσεις θα πετύχουν το στόχο της σωτηρίας. 



Η ομάδα του Σπύρου Φιλίππου, που την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Αναγέννηση Πλαγιάς, είχαν κάποιες καλές στιγμές για το διπλό, με αποκορύφωμα τα δυο δοκάρια, με Κόντο και Ραουτιόλα, στο δεύτερο μέρος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στρατηλάτης, Καλλίδης, Ζουλούμης, Νικολαΐδης, Βοσκόπουλος, Ζαφειρίδης, Σαρβανίδης, Ψάλτης (64′ Μπουλγκουρίδης), Ευθυμιάδης (84′ Καραγιάννης), Μελισσόπουλος, Καθάριος (89′ Παπακωνσταντίνου).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Θεοδοσιάδης, Σ. Κυριακίδης, Γιαννούσης, Ραουτιόλα, Τζανουλίνος (82΄Αναστασιάδης), Παπαϊωάννου, Κατσαμάγκας (89′ Τάσιος), Ρούτσης (69′ Οικονομίδης), Κόντος (89′ Χατζηκυριάκου), Μουδούρογλου.

φωτο sportdrama.gr-Χριστίνα Γεωργιάδου

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ORASI TV και το insport.gr


Δείτε το βίντεο του sportdrama.gr με τις δηλώσεις των δυο προπονητών, αλλά και του φορ της Δόξας, Σάββα Μουδούρογλου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική