Κοζάνη| Ήττα πισωγύρισμα στη Λευκίμμη (1-0) – Διαθέσιμος για τη “μάχη κορυφής” ο Νιασέ

 





Ανώμαλη προσγείωση για την FC Κοζάνη, που μετά από ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ του τελευταίου διαστήματος, ηττήθηκε με 1-0 στην Κέρκυρα από τη Λευκίμμη. 

Ο Μπουλάτοβιτς στο 70΄ με πέναλτι πέτυχε το μοναδικό γκολ για τους Επτανήσιους, που πήραν βαθιά ανάσα στην προσπάθεια σωτηρίας.

 Για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας ήταν τεράστια χαμένη ευκαιρία με διπλό να μειώσει στους δυο πόντους από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό, τον οποίο φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική και έτσι έχασε την ευκαιρία να τον προσπεράσει, σε περίπτωση που τον κέρδιζε. 

Ουσιαστικά, η Κοζάνη... επέστρεψε το δώρο του Σαββάτου, που της έγινε με τη νίκη του Εδεσσαϊκού κόντρα στον Μακεδονικό (2-0).

Βεβαίως, ακόμα και έτσι η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου δείχνει αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες, κερδίζοντας το ντέρμπι κορυφής, ώστε να ελπίζει μέχρι τέλους. 

Νέο όπλο για τους “ερυθρόλευκους” θα είναι ο Ιμπραχίμα Νιασέ. 

Ο υψηλόσωμος Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός, που έχει παίξει στη μεγάλη κατηγορία με Ιωνικό, Λεβαδειακό και Λαμία, έχει ενταχθεί εδώ και καιρό στους Κοζανίτες, ωστόσο, υπήρχε πρόβλημα με την έκδοση δελτίο του, χάνοντας σημαντικά ματς για την ομάδα του. 

Ωστόσο, το θέμα διευθετήθηκε, το δελτίο του εκδόθηκε τη Δευτέρα και έτσι ο Αφρικανός υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ, αρχής γενομένης από το μεγάλο ντέρμπι. 

Απών θα είναι ο Σερσέμης, που αποβλήθηκε με τη Λευκίμμη.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ: Γκάκος, Κωστακιώτης, Ματσοβίλα, Πουλημένος, Γρηγοριάδης, Πανταζής, Λαμτσάι, Κατσέλης (72’ Τσεβανέδης), Γαστεράτος, Μπουλάτοβιτς, Γεωργακόπουλος.

ΚΟΖΑΝΗ:  Κυριακίδης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Σερσέμης, Ρογγότης, Μπακάλης (85' Μαυροματίδης), Ψιάνος, Καραγιάννης, Ιορδανίδης (75' Κριεμάντι), Πάλλας (47' λ.τ. Μπίντσης), Κωστούλας (75' Τσώτσος). 












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική