Απόλλων Πόντου| Νέα “βαθιά” ανάσα, 1-0 τον Πανσερραϊκό με Πάτι και... +8!

 




Πάτι-μα παραμονής. Τεράστιο άλμα για τη σωτηρία έκανε ο Απόλλων Πόντου, που συνεχίζει να φτάσει σε νίκες-χρυσάφι με ανταγωνιστές στην Ευκαρπία (δεύτερο σερί τρίποντο, μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου). 

Οι “ροσονέρι” κέρδισαν 1-0 τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο του Μακεδονικού, αφήνοντας τους Σερραίους στην τελευταία τετράδα υποβιβασμού και ξεφεύγοντας οι ίδιοι στο +8, όντας ισόβαθμοι στην 9η θέση με Θεσπρωτό και Ολυμπιακό Β, ενώ υπερτερούν και σε ενδεχόμενη τελική ισοβαθμία με τα “λιοντάρια” (με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς). 



Οι Πόντιοι, που την Κυριακή δίνουν τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, μετατρέπονται σταδιακά σε φαβορί για παραμονή στην κατηγορία, ενώ το μοναδικό γκολ ήρθε στο 38΄, με κοντινό σουτ του προωθημένου Γάλλου στόπερ, Πάτι Μαλουμαντσοκό, μετά από κόρνερ του Ενομό και κεφαλιά-στρώσιμο του Νασέρ. 

Ο Απόλλων “τρέχει” ένα αήττητο σερί 6 αγωνιστικών.

AΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Πάτι, Καλαϊτζιδης (75′ Τσιμίκας), Νασέρ (85′ Φράγκος), Κουάκου, Ελέ, Ρούνεϊ (82′ Σουντουρά), Ενομό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Γιανναράκης (46′ Ντίαζ), Καρασαλίδης, Κασμερίδης, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (60′ Μαρκιόνι), Στίνα, Ανάκογλου (67′ Έππας), Κόντσι, Κανίς.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική