Θλίψη για το θάνατο του προπονητή, Νίκου Παρούτογλου

 


Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νίκου Παρούτογλου, σε ηλικία 64 ετών.

 Ο καταξιωμένος προπονητής, με θητεία σε πολλές ομάδες ΕΠΣΜ, ήταν αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

“Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Σ.Π.Π.Θεσσαλονίκης

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή, μέλος της Ε.Ε. του Συνδέσμου μας συνεργάτη και πάνω απ' όλα αγαπημένο φίλο Παρούτογλου Νικόλαο, για τον αναπάντεχο χαμό του. Θα μας λείψεις αδελφέ Νίκο και σου ευχόμαστε καλό Παράδεισο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα ......”. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία έλαβε χώρα την Τετάρτη στην Αραβησσό Πέλλας, παρουσία πολλών ανθρώπων του ποδοσφαίρου σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα. 

Ο Νίκος Παρούτογλου, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Θρίαμβο Ταγαράδων (8 χρόνια), Θερμαϊκό Θέρμης, Ατρόμητο Τριαδίου, Ατρόμητο Πλαγιαρίου, Ιάσονα Αυγής, Αστέρα Ραιδεστού, Μουδανιά (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και μέχρι πρότινος Κεραυνό Αγγελοχωρίου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική