Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Τραμπζονσπόρ των Σιώπη-Μπακασέτα, 38 χρόνια μετά...

 


Το 7ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγύρισε όπως αναμενόταν και όπως διαφαινόταν εδώ και καιρό η Τραμπζονσπόρ και μάλιστα 38 χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση της Super Lig (από το 1984). 





Η Τραπεζούντα και ο Πόντος... φλέγονται, με έξαλλους πανηγυρισμούς για την επιτυχία της “Τραμπζον”, των δυο διεθνών Ελληνόπουλων, Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, που έβαλαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην επιτυχία της ομάδας τους στο τουρκικό πρωτάθλημα. 






Οι νέοι πρωταθλητές (ανάμεσα στους ηγέτες οι Χάμσικ και Κορνέλιους) ήθελαν ένα πόντο στο “σπίτι” τους για να κόψουν και μαθηματικά πρώτοι το νήμα και τον κατέκτησαν, με το 2-2 κόντρα στην Αντάλιασπορ.


Αφήνοντας πίσω παραδοσιακά μεγαθήρια της γείτονας χώρας, όπως Φενέρμπαχτσέ (δεύτερη), Μπεσίκτας και Γαλατάσαράι (αρκετά πιο χαμηλά στην κατάταξη οι άλλες δυο), με ένα τρελό πάρτι να στήνεται στο κατάμεστο Μέντικαλ Παρκ. 


Ο Μπακασέτας κατέγραψε 31 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ, ενώ ο ακούραστος Σιώπης (άρχισε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 59΄) είχε 32 παρουσίες.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική