Πανσερραϊκός| “Ζημιά” για τον Αργεντινό Φάμπρι Κόντσι

 





Χάνει” σε μια κρίσιμη καμπή τον Φάμπρι Κόντσι ο Πανσερραϊκός. 

Ο Αργεντινός εξτρέμ (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 26΄) ήταν η παράπλευρη απώλεια της “λευκής” ισοπαλίας των “λιονταριών” εντός, με την Ξάνθη του πολύ καλού 17χρονου γκολκίπερ, Αλέξανδρου Τσομπανίδη, που σε δυο συμμετοχές την ίδια εβδομάδα “γράφει” μια νίκη στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό Β (2-1), μια “ανέπαφη εστία” στην ισοπαλία του ΑΟΞ στις Σέρρες και την κλήση στην Εθνική Νέων (Κ19) για πρώτη φορά. 



Για τον Κόντσι, που κάνει άμεσα μαγνητική και φυσιολογικά περνά την πόρτα του χειρουργείου, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού, που θα τον αφήσει αρκετούς μήνες εκτός δράσης, αλλά σε κάθε περίπτωση χάνει τα τελευταία 4 ματς-φωτιά για τους “ερυθρόλευκους”, που θα κρίνουν την προσπάθεια σωτηρίας. 

Ο Πανσερραϊκός έσπευσε να του συμπαρασταθεί, με τον ίδιο να αναρτά το παρακάτω μήνυμα στα social media: “Πολύ λυπηρό να τελειώσω αυτή τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο, έδωσα τα πάντα από την άφιξή μου σε αυτόν τον σύλλογο μέχρι αυτό το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, είμαι ήρεμος αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω τον πόνο που νιώθω που δεν μπορώ να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, θέλω απλώς να ευχαριστήσω τη στήριξη του κόσμου και των συμπαικτών μου. Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ, γι' αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία. Πάμε Πανσερραϊκέ”.

*Για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης, με το Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Καρασαλίδης και Έππας, αλλά φυσιολογικά θα λείψουν οι τραυματίες Στίνα, Μέσι, Ανάκογλου, Παπαβασιλείου και οι τιμωρημένοι Κανίς και Ζέρης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Γιανναράκης, Κεφαλάς, Ντανιελιάν, Πίντο, Μαρκιόνι (78′ Φουάσης), Κρητικός, Καραμπέρης, Κόντσι (26′ λ.τ. Βάντερσον), Σοφιανός (59′ Μασκανάκης), Ντίαζ.

ΞΑΝΘΗ: Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός (93′ Χαλήλ Ιμπράμ), Θυμιάνης (75′ Δόρης), Τσέλιος (93′ Κιεσάδα), Τσελεμπάκης (75′ Τσιλιγγίρης), Βιθέντε, Δημητριάδης, Γκάβριτς (60′ Αλί Μπαμπά).

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ RED LIONS

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού, RED LIONS, εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Κόντσι: “Οι Red Lions εύχονται, από καρδιάς, περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Fabri Conci, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Α.Ο.Ξ.

Ο Αργεντίνος εξτρέμ διακρίνεται για το πάθος και την αγωνιστικότητά του και είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεπεράσει αυτή την κακοτυχία.

Red Lions -since 1999-”.

φωτο από Panserraikos FC

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική