Δόξα Δράμας| Τρίτη ανακοίνωση για την παραχώρηση γηπέδου για τον τελικό της ΕΠΣΔ




Μετά τις δυο προηγούμενες ανακοινώσεις, η Δόξα Δράμας εξέδωσε μια ακόμα, για την παραχώρηση γηπέδου στην ΕΠΣ Δράμας, για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Δόξα Βώλακα και ΑΕ Καλαμπακίου, κάνοντας λόγο για κοινό αίτημα των δυο φιναλίστ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Μαυραετών”:

Ανακοίνωση για το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου

Ο πρόεδρος και το δ.σ. του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας και κάθε δραμινό φίλαθλο ότι δεχθήκαμε σήμερα κοινό αίτημα από τις δύο φιναλίστ ομάδες στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας –ΑΕ Καλαμπακίου και Δόξα Βώλακα-για την παραχώρηση του γηπέδου μας προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022. Μάλιστα μας τόνισαν ότι πιστεύουν πως: «Η απόφαση αυτή θα διαφυλάξει το κύρος της διοργάνωσης και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν».

Στην απάντηση μας την οποία κοινοποιήσαμε στην ΕΠΣΔ, ως διοργανώτρια αρχή, αναφέραμε ότι: «Σας ενημερώνουμε ότι το συμβούλιο μας έχει ήδη αποφασίσει ομόφωνα την παραχώρηση του και το έχουμε θέσει στη διάθεση της διοργανώτριας αρχής. Κατόπιν τούτου ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό τελικό».

Με την υπενθύμιση ότι αυτή η παραχώρηση αφορά όχι μόνο αυτά τα δύο αλλά όλα τα δραμινά σωματεία.

Για το δ.σ. του Γ. Σ. Δόξα Δράμας

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Περσίδης”.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣΔ

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΕΠΣ Δράμας ανακοίνωσε οτι ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δόξας, το Σάββατο 4/6 στις 17.30. Την Τετάρτη στις 19.00 στο ξενοδοχείο “ΕΠΑΥΛΙΣ” θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου για τους προπονητές και αρχηγούς των Δόξας Βώλακα και ΑΕ Καλαμπακίου.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική