SL2| Οριστικα χωρίς αδειοδότηση Ηρακλής & Ξάνθη – Οι περιορισμοί μεταγραφών

 



Ούτε σε δεύτερο βαθμό δεν εξασφάλισαν άδεια Ηρακλής και Ξάνθη, που θα ριχτούν με περιορισμούς μεταγραφών στο νέο πρωτάθλημα (ο Ημίθεος τους είχε και φέτος). 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 29.6.2022 εξέτασε.

α) το φάκελο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Π.Α.Ε.» και την υπ’ αριθμόν 16158/24-6-2022 Έφεση του ανωτέρω σωματείου κατά της υπ’αριθμό 43/21.6.2022 Απόφασης του Π.Ο.Α. και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση.

β) το φάκελο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ Π.Α.Ε.» και την υπ’ αριθμό 16165/27.6.2022 Έφεση του ανωτέρω σωματείου κατά της υπ’ αριθμόν 40/21.6.2022 Απόφασης του Π.Ο.Α. και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Απορρίπτει την έφεση, ως απαράδεκτη”.


Πιο ειδικά για τον Ημίθεο, παρότι ήταν όλα τακτοποιημένα στο φάκελο, οργανωτικά και οικονομικά, για την Ομοσπονδία και τα Όργανά της η απόφαση για την προσθήκη του ονόματος “Ηρακλής” αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο. 

Πλέον, το βάρος πέφτει σε μαζικές ανανεώσεις ως την Πέμπτη, αφού υπάρχει δικαίωμα χωρίς περιορισμούς για μια μέρα ακόμα. 

Όσο για τις μεταγραφές; Τόσο ο Ηρακλής, όσο και οι Θρακιώτες (όπως και οι άλλες ομάδες χωρίς άδεια) μπορεί να αποκτήσει όσους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 25 ετών θέλει, έχει δικαίωμα να αποκτήσει κοινοτικούς κάτω των 25 ετών, αλλά και ξένους κάτω των 23, τη στιγμή που είναι ελεύθερη να επιλέξει τρεις παίκτες ανεξαρτήτως ορίου και περιορισμών ηλικίας, για να ενισχυθεί με τους λεγόμενους “μεγάλους”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε