Οικογένεια Μπίκα: “Αφήνουμε τη Βέροια σαν Βασίλισσα του Βορρά – Εις το επανιδείν” (vid)

 



Αποχαιρετιστήριο μήνυμα, σε βίντεο στα social media, έδωσε στη δημοσιότητα η απερχόμενη διοίκηση της Βέροιας και συγκεκριμένα η οικογένεια Μπίκα, μετά από μια τετραετία επιτυχιών στο τιμόνι.

 Στο φινάλε βεβαίως έμεινε η πίκρα για τη μη επίτευξη της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 1 να κυριαρχεί και με τον τρόπο που έγινε και σαφώς να επηρεάζει την απόφασή τους για αποχώρηση από τα κοινά της “Βασίλισσας” του Βορρά. 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟ

Το 2018 δεσμευτήκαμε να κάνουμε ξανά τη Βέροια “Βασίλισσα” του Βορρά. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το έμβλημά μας. Αναδειχτήκαμε πρωταθλητές της Φούτμπολ Λιγκ 2. Χωρίς να προβιβαστούμε, παίζοντας ξανά στην ίδια διοργάνωση. Σε ένα πρωτάθλημα που δε τελείωσε ποτέ, αναγκασμένοι να αλλάξουμε και τα χρώματά μας. Το οποίο κατακτήσαμε την επόμενη χρονιά και που μας οδήγησε στη Σούπερ Λιγκ 2. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο δε μας υπολόγιζαν ως διεκδικητές και αναδειχτήκαμε πρωταθλητές του Βορείου ομίλου, κερδίζοντας την ευκαιρία μέσω αγώνων μπαράζ να ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ. Μείναμε όμως με ακόμα ένα πρωτάθλημα χωρίς προβιβασμό. Κερδίσαμε 3 τίτλους σε 4 χρόνια. Αναπτύξαμε τις ακαδημίες της ομάδας. Επενδύσαμε στις εγκαταστάσεις μας. Επενδύσαμε στην εικόνα της ομάδας μας. Καθαρίσαμε το όνομα και τα χρέη της Βέροιας. Κερδίσαμε πίσω τον κόσμο μας. Αφήνουμε τη Βέροια σαν Βασίλισσα του Βορρά. Σας ευχαριστούμε για όλα και που σταθήκατε μαζί μας στους αγώνες που δώσαμε όλοι μαζί. Εις το επανιδείν”.

“Θα είμαστε δίπλα χορηγικά, όχι όμως διοικητικά” ήταν το σαφές μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου, Αχιλλέα Μπίκα, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.



Ακολουθεί το κείμενο και το βίντεο του “kerkidasport.gr”

Την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα από την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοίνωσε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Αχιλλέας Μπίκας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση θα δώσει 10 ημέρες διορία σε οποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις μετοχές της "Βασίλισσας".

"Φεύγουμε γιατί δεν μπορούμε να είμαστε άλλο σε ένα τετοιο τοξικό περιβάλλον" είπε χαρακτηριστικά ο δ/νων σύμβουλος της Βεροιώτικης ΠΑΕ.

Σημείωσε επίσης ότι "θα είμαστε δίπλα χορηγικά σε όποιον αναλάβει την ομάδα", ενώ για τις ακαδημίες τόνισε ότι θα παραμείνουν στην δικαιοδοσία της ΠΑΕ εκτός αν βρεθεί κάποιος αξιόλογος επενδυτής.

Για το φετινό "κατάντημα" που ανέβηκε μόλις μία ομάδα από την SL2 ανέφερε ότι αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ.

Επίσης, τόνισε ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα ενημερώθηκε την Τετάρτη (29/6) για την αποχώρηση της διοίκησης, ενώ για τον Γιάννη Πασά ότι έλαβε ειδική άδεια για να μιλήσει με άλλη ομαδα.

"Οσοι αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να το δειξουν έμπρακτα, να βοηθήσει όλος ο νομός. Η ομάδα έχει φτιάξει σημαντικό brand name ενώ τα έσοδα ανέρχονται στα 350χιλ ευρω και είναι σημαντικά για το νέο επενδυτή", ήταν μια από τις ατάκες του”.


\

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε