Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Μίτινγκ Κάλφα-Ιορδανίδη με Κυριακίδη & τη Δευτέρα η “πρώτη”

 




Σύσκεψη στα γραφεία του Ποσειδώνα Μηχανιώνας είχαν ο πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Κάλφας, με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Ιορδανίδη και το νέο “ηχηρό” απόκτημα του ρόστερ, τον έμπειρο τερματοφύλακα, Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Primo Secondo” του City of Primo 106.1” θα έχει διπλό ρόλο, καθώς αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες, για να “μυήσει” τους μικρούς από τα τμήματα υποδομής στα μυστικά της θέσης και να συμβάλλει στη βελτίωση και την εξέλιξή τους. 

Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου ανακοίνωσε οτι ξεκινά τη Δευτέρα την προετοιμασία. Αναλυτικά: 

Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φετινή προπόνηση της ομάδας. Το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο Μηχανιώνας, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της απαιτητικής σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας, ενώ σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας”. 

Ως τώρα επίσημα έχουν αποκτηθεί Κυριακίδης και Ξιφιλίνος και έχουν ανανεώσει Ξανθόπουλος και Τσακιρίδης. 

Ταυτόχρονα, “κλεισμένοι” από μεταγραφές δείχνουν Νικολαϊδης και Δεληζάνος και από ανανεώσεις Ματθαίου, Ταουσάνης, Κανέλλης, Ζουρνατζάκης, Καρδαμήλας και Μεσκούρης (αλλά και άλλοι για προσθήκες, που ακόμα δεν έχουν δελτία στο χέρι), ενώ τις πρώτες μέρες θα γίνουν και δοκιμαστικά παικτών.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική