Εθνικός Σοχού| "Υποστολή σημαίας" με Καραβελίδη – Ποιοι άλλοι είναι ελεύθεροι μετά την “απόσυρση”

 






Μετά την οριστικοποίηση της μη συμμετοχής του Εθνικού Σοχού στη Γ΄ Εθνική, μια πλειάδα παικτών παίρνει τα δελτία και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της. 

Από τα σημεία αναφοράς είναι μια από τις “σημαίες” της ομάδας, ο παλιότερος παίκτης του ρόστερ, αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας, Μάκης Καραβελίδης πρόσφερε πολλά, τόσο κάτω από την εστία, όσο και με την προσωπικότητά του και μέσα στα αποδυτήρια. 

Ο 32χρονος γκολκίπερ, για μια τριετία, στην πορεία ανόδου από την Α1 και δυο χρόνια σε πορείες σωτηρίας στη Γ΄ Εθνική, άφησε το στίγμα του, ενώ ήδη ο άλλοτε τερματοφύλακας των Μακεδονικού, Τρίγλιας, Αναγέννησης Επανομής και Απόλλωνα Αρναίας, που όπως αρκετοί συμπαίκτες του περίμεναν ένα... θαύμα της τελευταίας στιγμής για τους “κυανόλευκους”, δέχεται κρούσεις και βολιδοσκοπήσεις, για να καταλήξει στο επόμενο βήμα.

Ως τώρα αλλού έχουν κλείσει οι Καραμπατάκης, Κασαπίδης (και οι δυο στον Καμπανιακό), Παπαδάκης (Ποσειδώνας Καλαμαριάς), Αμαραντίδης, Βαβλιάκης (αμφότεροι Θερμαϊκό Θέρμης), Τσέλα (ΑΕ Ευόσμου).

Έτσι, εκτός από τον Καραβελίδη, ελεύθεροι μένουν και οι Αλ. Αντωνιάδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Γιαγιάκος, Βασιλόπουλος (απασχολεί ομάδες και από Σούπερ Λιγκ 2), Ταχματζίδης, Στασινόπουλος, Αποστολίδης, Αγγ. Αντωνιάδης, Πασχαλίδης και Φροσύνης.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική