Πανσερραϊκός| “Διαζύγιο” με Καβουσάκη – Συνεχίζει στον Ολυμπιακό Βολου

 



Σπάει” το γκρουπ τερματοφυλάκων στον Πανσερραϊκό, αφού αποχωρεί ο Ζαχαρίας Καβουσάκης, που πρόσφερε πολλά την τελευταία διετία. 

Ο 33χρονος Κρητικός τερματοφύλακας ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου του Σάκη Θεοδοσιάδη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών: 

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Ζαχαρία Καβουσάκη. Ο Ζαχαρίας, είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1989 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανσερραϊκού στα πρωταθλήματα της Football League και της Super League 2. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή όποιος φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League ενώ έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ, στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ζαχαρία, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”.

Έτσι, τα “λιοντάρια” αναζητούν μια ακόμα λύση στο “1”, για την πλαισίωση των Γιαννίκογλου, Κατσικά και μετά τη φυγή του Γιαννακίδη.

ΜΠΑΙΝΕΙ” Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤΟΝΙ


Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ντοναλντόνι, με το νεαρό επιθετικό, πρώην Καραϊσκάκη Άρτας και Κ19 ΠΑΟΚ, να γυμνάζεται εδώ και μέρες με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Εσωτερική μεταγραφή για τους “ερυθρόλευκους” θα αποτελέσει και ο Κολομβιανός φορ, Ριβάλντο Κορέα, που στάθηκε άτυχος πέρυσι, με τραυματισμό στο ξεκίνημα και “χάσιμο” όλης της χρονιάς.

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πανσερραϊκού, αφού ο έμπειρος Σερραίος επιθετικός, Γιώργος Παπαβασιλείου, υπέστη κάταγμα περόνης και θα λείψει τουλάχιστον ένα δίμηνο συνολικά από τα γήπεδα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική