Πανσερραϊκός| Η αποστολή που αναχωρεί για Βελβεντό Κοζάνης – Φιλικά με Ελασσόνα & Κηφισιά

 




Με 23 άτομα αναχωρεί ο Πανσερραϊκός τη Δευτέρα για το Βελβεντό Κοζάνης, όπου για δυο εβδομάδες θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα δοθούν τα πρώτα φιλικά, με Ελασσόνα και Κηφισιά (πρώην ομάδα των Δημήτρη Ελευθερόπουλου και Στέλιου Βενετίδη). 

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Παπαβασιλείου, ενώ σύντομα ξεκαθαρίζει το τοπίο για το μέλλον του Μέσι (όλα ανοιχτά), με τον Ριβάλντο να ενσωματώνεται προσεχώς στα “λιοντάρια”. 



Δεδομένα θα αποκτηθεί ένας ακόμα γκολκίπερ από τους Σερραίους, μετά τη φυγή του Καβουσάκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά θα κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του Ντοναλντόνι.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “ερυθρολεύκων”, που πήραν στην αποστολή και το νεαρό Ξανθόπουλο, από την Κ20:

Με μία προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών το πρωί του Σαββάτου ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του εντός Σερρών ο Πανσερραϊκός και τη Δευτέρα 01 Αυγούστου αναχωρεί για τον Βελβεντό Κοζάνης.

Η ομάδα μας θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 Αυγούστου προκειμένου να διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κατσίκας, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Δημητρίου, Καραμπέρης, Σιόντης, Οικονόμου, Νάτσος, Ανάκογλου, Σοφιανός, Μούργος, Μυστακίδης, Μασκανάκης, Ξανθόπουλος, Stina, Kanis, Said.

Ο Πανσερραϊκός κατά το διάστημα παραμονής του εκεί, θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, με τον ΠΟ Ελασσόνας(06/08, γήπεδο Βελβεντού) και την Κηφισιά(12/08, γήπεδο Πτολεμαϊδας), πριν την επιστροφή του στις Σέρρες”.

φωτο από Panserraikos Fc




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική