Σιγή ιχθύος για CAS από Κοζάνη και ΕΠΟ - Αντιδράσεις από Πετρόχειλο, Αποστόλου, “Λιοντάρια”, Βέττα & Λευκίμμη

 



Η αρχική απόφαση του CAS αρχικά έφερε πανηγυρισμούς σε Κοζάνη και Λευκίμμη, στο πρώτο άκουσμα της δικαίωσής τους. 

Οι επόμενες.. αναγνώσεις ωστόσο, η “γραμμή” του Μακεδονικού, οι διαρροές και οι ερμηνείες στα ΜΜΕ, τα έφεραν όλα... τούμπα (φαίνεται πως κλειδί συνιστά πως δεν προσβλήθηκε η βαθμολογία)! 

Η Κοζάνη δεν πήρε καμία θέση ακόμα, επίσημα ως ομάδα, στα όσα “θρυλούνται” οτι δεν αλλάζει η στάση της ΕΠΟ για τον πρωταθλητή 2ου ομίλου, παρότι το Ανώτατο Δικαστήριο της Κοζάνης “είδε” σφάλμα στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας (κάτι που φυσικά εκθέτει την τελευταία για τους χειρισμούς της στο θέμα το τελευταίο διάστημα και το μεγάλο μπάχαλο που προκλήθηκε), καθώς δε θέλει να παρεμβαίνει, με τη δικαίωση να παραπέμπει σε... ηθικές προεκτάσεις, χωρίς φυσικά αντίκρισμα, αν δεν αποφασίσει η ΕΠΟ ανατροπές σε βαθμολογίες. 

Καμία επίσημη θέση για το τι προτίθεται να κάνει δε πήρε ούτε η ΕΠΟ προς ώρας. 

Αντίθετα, ανακοινώσεις εξέδωσαν Μακεδονικός, που πανηγυρίζει για οριστική άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2, προφανώς έχοντας (;) καλύτερη ενημέρωση, Λευκίμμη, αλλά και κάποια από τα... πέριξ της Κοζάνης, όπως ο Σύνδεσμος Φιλάθλων “ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ” και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου.

 Μια πρώτη αντίδραση ήρθε και εκ των διοικητικών ηγετών της ομάδας, τον Χρήστο Πετρόχειλο, αλλά και τη βουλέτρια ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα. Αναλυτικά:

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ




«Η οριστική δικαίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΄΄ Φ.Σ.Κοζάνη΄΄ από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) είναι μια ημέρα χαράς για τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικούντες καθώς ανταμείβονται οι κόποι και τα επιτεύγματα τους έπειτα από μια μακρά και επίμοχθη διαδικασία.

Συγχαρητήρια

σε όσους είχαν την επιμονή και το πείσμα να αναζητήσουν την δικαίωση στον ανώτατο βαθμό ώστε να αρθούν οι πρωτόδικες αποφάσεις που στερούσαν από την ομάδα ό,τι κατέκτησε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πλέον είναι καθήκον της αρμόδιας ομοσπονδίας να εφαρμόσει την απόφαση, χωρίς καθυστερήσεις και στρεβλές ερμηνείες και να προχωρήσει στην οριστικοποίηση των πινάκων, εντάσσοντας το ΄΄Φ.Σ. Κοζάνη΄΄ στην Super League 2.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα προκαλέσει βάναυσα το αίσθημα της Δικαιοσύνης και θα επιβεβαιώσει όσες και όσους θεωρούν ότι η περιοχή είναι εντελώς απαξιωμένη από τα κέντρα αποφάσεων»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Εσείς με την πλάνη του ισχυρού, ΕΜΕΙΣ με το δίκαιο. Εσείς πισώπλατα, ΕΜΕΙΣ κατάματα. Κάθε τι που εναντιώνεται στις αρχές και στις αξίες μας θα μας βρίσκει σθεναρά απέναντι. Τους σκοτεινούς δρόμους που οδηγούν στο παρασκήνιο τους ξέρουμε κι εμείς. Δεν τους ακολουθούμε, τους φράζουμε. Και θα συνεχίσουμε με κάθε ικμάδα των δυνάμεων μας μέχρι να επικρατήσει η ηθική. Η απόφαση του CAS δεν αποτέλεσε για εμάς μια νίκη. Ήμασταν νικητές. Το ξέραμε και, κυρίως, το ξέρατε κι εσείς. Γιατί την ιστορία τη γράφουν οι πραγματικοί νικητές κι όχι οι ματαιόδοξοι παραχαράκτες. Η επικεφαλίδα έγραψε: "Πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η ομάδα της Κοζάνης". Γιάννης Αποστόλου, Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης”.

Σ.Φ. ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ




Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων Κοζάνης "Τα Λιοντάρια"

ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Με αφορμή τα όσα ακούγονται και εντέχνως διοχετεύονται μετά την δικαίωση της Κοζάνης από το CAS ο ΣΦ Κοζάνης τα "Λιοντάρια" βρίσκεται για ακόμη μια φορά στη θέση να προβεί στην έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης,υπερασπίζοντας τα δίκαια της ομάδας μας,κάτι που πρέπει να κάνει άμεσα και η Διοίκηση της Κοζάνης.

Κάποιοι με τις συμπεριφορές τους και τις πράξεις τους δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμούν την Κοζάνη στην SL2 ,ενάντια στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα και στη νομιμότητα,επιδίδονται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού της ΕΠΟ.

Όσοι είμαστε στο χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουμε ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο Bασίλειο της... εξυγίανσης.

Οι σημερινοί εξυγιαντές από όπου και αν προέρχονται είναι ξεκάθαρο ότι ενδιαφέρονται για τις ομάδες τους και μόνο.

Πιστοί λοιπόν στο πλάνο τους είναι πρόθυμοι να καταστρέψουν την οποιαδήποτε υγιή ομάδα και φωνή που εκπροσωπεί το πραγματικά καθαρό ποδόσφαιρο.

Ας γνωρίζουν όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι του νομού μας και γενικότερα της Ελλάδος, ότι στο ίδιο έργο που πρεσβεύουν οι υπευθυνοανεύθυνοι διοικούντες της ΕΠΟ και του Μακεδονικού θεατές δεν θα είμαστε.

*Χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη δεν θα γίνουν ποτέ.

*Δεν υπάρχει σκοτώνω λίγο η πολύ

*Το CAS πήρε ξεκάθαρη απόφαση και ακύρωσε την έφεση του Μακεδονικού κατά της Λευκίμμης .

*Πράξτε το δίκαιο και το αυτονόητο.

*Δίκαια πρωταθλήτρια η Κοζάνη.

ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ”.

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ




Επιτέλους η Δικαιοσύνη μίλησε!

Η Δικαιοσύνη των Νόμων και όχι των "νομικών θαυμάτων"!

Με τη σημερινή του απόφαση το CAS επιβεβαίωσε αυτό που είναι χαραγμένο στο μυαλό και στη συνείδηση όλου του φίλαθλου κόσμου. Ότι η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανήκει στη Γ' Εθνική κατηγορία!

Η ΕΠΟ να κάνει έστω και καθυστερημένα το σωστό, να εφαρμόσει τη δεσμευτική απόφαση του CAS, η οποία απέρριψε την ένσταση του Μακεδονικού κατά της ομάδας μας και διατάσσει να μην αφαιρεθούν βαθμοί και να μην επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στην ΑΕΛ.

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Η "Βασίλισσα" φέτος θα εμφανιστεί πιο δυνατή από ποτέ με στόχο όπως πάντα την κορυφή!

ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ. ⚪“.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ (από matiesstasport)



Δικαίωση! Η Κοζάνη ξέρει να αγωνίζεται νόμιμα κι αντρίκια μέσα και έξω από τα γήπεδα
. Το CAS δικαίωσε οριστικά την ομάδα μας.

Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μας μέτρα και η πόλη μας πετά στον έβδομο ουρανό. Ο συνδυασμός αγωνιστικού σθένους και στιβαρής διοίκησης μας δικαίωσε όλους. Κοζάνη! 

Πάντα δυνατά, πάντα ψηλά!”.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική