Καστοριά| Ενισχύσεων συνέχεια με Γιώργο Λαβασίδη

 


Τον 18χρονο Θεσσαλονικιό επιθετικό, Γιώργο Λαβασίδη, που την τελευταία 7ετία έπαιζε στις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, προσέθεσε στο ρόστερ η Καστοριά.

 Αναλυτικά η ενημέρωση των “γουναράδων”:

Η Καστοριά ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Γιώργο Λαβασίδη

Την επιθετική της γραμμή φρόντισε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο η Καστοριά, με την προσθήκη του Γιώργου Λαβασίδη, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο Λαβασίδης, που αποτελεί ποδοσφαιρικό "γέννημα-θρέμμα" του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ήρθε στην Καστοριά, με σκοπό να βοηθήσει την νέα του ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Γιώργος Λαβασίδης, έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη, στις 05/11/2004, αγωνίζεται στην θέση του σέντερ-φορ κι έχει ύψος 1.85 m και βάρος 82 Kgr.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Λαβασίδη έχει ως εξής:

2015-2022: Απόλλων Καλαμαριάς”.


Την ίδια στιγμή, την Πέμπτη η ομάδα του Ηλία Σολάκη δίνει φιλικό με την Αστραπή Μεσοποταμίας και την Κυριακή στην έδρα του Ερμή Αμυνταίου, ενώ ορίστηκε ο τελικός του Σούπερ Καπ, την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη με αντίπαλο τον Παναργειακό Άργους Ορεστικού. Αναλυτικά η ενημέρωση των “γουναράδων”:

Καστοριά και Παναργειακός τίθενται αντιμέτωποι για το Super Cup, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς.

Την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 με την διεξαγωγή του SUPER CUP, μεταξύ της πρωταθλήτριας Καστοριάς και του κυπελλούχου Παναργειακού, ανακοίνωσε η Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Ο τελικός του SUPER CUP, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς, είναι υπο την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καστοριάς.

H Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική