Κοζάνη| “Κλειστά χαρτιά” ακόμα επίσημα για την επόμενη μέρα, μια εβδομάδα μετά το σοκ

 



Καμία επίσημη αντίδραση ως τώρα και σιγή ιχθύος προτιμά η επίσημη Κοζάνη, από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και σχεδόν μια εβδομάδα, μετά την απόφαση-σοκ για εκείνη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που απέρριψε την καταγγελία των “ερυθρολεύκων”, με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων “ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ” να είναι ο μόνος που βγήκε μπροστά με ανακοίνωση.

 Η "ομίχλη" στο... καμπαναριό και η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, μετά το πρώτο “μούδιασμα”, συντηρείται και άπαντες περιμένουν να ανοίξουν τα χαρτιά τους οι οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου, που κινούν τα νήματα διοικητικά και οικονομικά στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας και μάλλον τις τελευταίες μέρες "ζυγίζουν" πολύ προσεκτικά κάθε... δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους ως επιλογή (ακόμα και το αν υπάρχει ακόμα οποιαδήποτε... χαραμάδα αισιοδοξίας, ανατροπής και "εισόδου" στη δεύτερη κατηγορία).

Η κινητικότητα είναι δεδομένη (εκτός από τα φιλικά που δίνει σε "μουδιασμένο" κλίμα η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα), σε ώρες περισυλλογής, προσαρμογής και συνειδητοποίησης, αλλά πολλά ερωτήματα προς το παρόν παραμένουν αναπάντητα για το “αύριο” στους Κοζανίτες, που εκτός από την αρνητική τροπή ως προς την παρουσία στη Σούπερ Λιγκ 2, έχασαν και πολύτιμο χρόνο (ήδη έφυγαν βασικά στελέχη του περσινού κορμού), από τον Απρίλιο που έκοβαν πρώτοι το νήμα στον όμιλο μετά την τελευταία αγωνιστική και πριν “τραβήξει” για σχεδόν πέντε μήνες το σίριαλ με Μακεδονικό, Λευκίμμη, CAS και εγχώρια δικαστήρια. 

Ο κόσμος και οι παίκτες αγωνιούν για το άμεσο μέλλον (κατηγορία συμμετοχής οριστικά, στόχοι, στελέχωση, ρόστερ, μπάτζετ και αν μείνει το ίδιο διοικητικό “μοντέλο”-όλα αυτά υπό την ασφυκτική πίεση του χρόνου) και προφανώς σύντομα ενδέχεται να εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση (ή να οριστεί συνέντευξη Τύπου), δεδομένου οτι δεν υπάρχει και πολυτέλεια για άλλη χρονοτριβή και κωλυσιεργία, με τον Οκτώβρη να "τρέχει" ήδη και το φθινόπωρο να φτάνει πλέον στα μέσα του. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26/8

Άλλωστε, από την ανακοίνωση στις 26 Αυγούστου, για έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μπαδήμα, δεν έχει εκδοθεί κάποιο δελτίο Τύπου από τους Κοζανίτες. 

Τα αντανακλαστικά πρέπει να είναι άμεσα και να τρέξει κάποιο "PLAN B", για να μη πάει στράφι η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, από την τωρινή διοίκηση, που είχε εκπονήσει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, με όραμα για καλύτερες μέρες, σε υψηλότερες κατηγορίες. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική