Μακεδονικός| Μαθήματα επικοινωνίας & συμπεριφοράς στους παίκτες από Σάκη Σταθάκη

 




Για δεύτερη φορά την τελευταία διετία, ο Μακεδονικός προχωρά σε εκπαίδευση του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέσω μαθημάτων επικοινωνίας και συμπεριφοράς στους παίκτες των “πράσινων” από την SS Training System και τον εκπαιδευτή Σάκη Σταθάκη. 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Μακεδονικού για το... φροντιστήριο στην Πτολεμαϊδα:

Μαθήματα επικοινωνίας και συμπεριφοράς στους παίκτες του Μακεδονικού από την SS Training System και τον κ. Σταθάκη


Η καινοτόμα και ήδη αποδεδειγμένα ωφέλιμη συνεργασία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021, μεταξύ του Μακεδονικού και της SS Training System, συνεχίζεται και φέτος, με την αποστολή των «πρασίνων» να περνά από ιδιαίτερα μαθήματα επικοινωνίας και συμπεριφοράς στο Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Για άλλη μια φορά, ο κ. Σάκης Σταθάκης, εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων και προσωπικής εξέλιξης, βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μας να σχηματίσουν μια σαφέστερη εικόνα για τύπους συμπεριφοράς και αποδοτικούς τρόπους επικοινωνίας μέσα σε ένα γκρουπ και σε συνάρτηση με τους στόχους που αυτό θέτει στην εκάστοτε περίπτωση.



Η SS Training System ειδικεύεται στο επίπεδο της εκπαίδευσης στελεχών και της ανάλυσης των διαφορετικών τύπων προσωπικοτήτων που συναντά κανείς σε έναν πολυμελή οργανισμό, με σκοπό φυσικά τον άρτιο συντονισμό όλων αυτών των μελών προς το αποδοτικότερον. Μάλιστα, ο κ. Σταθάκης έχει αναπτύξει επιπλέον και ένα κομμάτι μαθημάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο και τη δύσκολη πρόκληση της διαχείρισης όλων αυτών των διαφορετικών προσωπικοτήτων που απαρτίζουν μια ομάδα, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου και τη βελτίωση καθενός ατομικά σε πνευματικό επίπεδο και κατ’ επέκταση σε αγωνιστικό.



Οι ποδοσφαιριστές αλλά και τα μέλη του επιτελείου του Μακεδονικού παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή την παρουσίαση και τις παρατηρήσεις του κ. Σταθάκη, αποχωρώντας από την αίθουσα συνεδριάσεων του καταλύματος περισσότερο σοφοί ως προς την παρατήρηση συμπεριφορών, την πνευματική προετοιμασία και την επικοινωνία εντός γκρουπ.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον κ. Σταθάκη για την παράδοση ενός ακόμη σημαντικού μαθήματος στα μέλη της ομάδας μας!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική