Κοζάνη| Επικράτηση 1-0 με Καστοριά – Ντεμπούτο για τον Φινλανδό Ίσακσον

 


Ρολάρει” σταδιακά η Κοζάνη, που διαρκώς ενισχύεται με νέους παίκτες, με στόχο να πρωταγωνιστήσει και φέτος, αλλάζοντας αυτή τη φορά κατηγορία. 

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, όπως οι Κανούλας, Αποστολίδης (έκαναν ντεμπούτο), Γιαλαμίδης και Πάτας (είχαν παίξει και με το Φούφα), κέρδισε 1-0 την αξιόμαχη Καστοριά, στο Ενωσιακό γήπεδο Κοζάνης. 

Για τους “ερυθρόλευκους” έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο και ο “κλεισμένος” Φινλανδός επιτελικός χαφ, Κίτον Ίσακσον, που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του, με τελευταίο σταθμό την Ελσίνκι, αλλά και στη Σουηδία, εκτός από τους ήδη “κλεισμένους” Γ. Μπίντση, Παπαδόπουλο, Βοριαζίδη, Στόιο και Πάνο, που έπαιζαν ήδη. 

Στο απουσιολόγιο για τους Κοζανίτες ήταν οι Λάμπογλου, Ψάλτης και Πιριτζάους, ενώ σύντομα αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Ιμπραχίμα Νιασέ. 

Το μοναδικό γκολ για τους Κοζανίτες πέτυχε στο 10΄ ο Γκέγκας με αυτογκόλ (προσπάθεια να γυρίσει στον Κοσμίδη). 

Στο δεύτερο μέρος, οι “γουναράδες” του Ηλία Σολάκη ήταν βελτιωμένοι και είχαν ευκαιρίες για κάτι περισσότερο.

ΚΟΖΑΝΗ: Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Κούφας, Πάτας, Μπακάλης, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Κανούλας, Βοριαζίδης, Αποστολίδης. Έπαιξαν και οι Γ. Μπίντσης, Μωυσιάδης, Τσώτσος, Μπάρο, Γιαλαμίδης, Ν. Μπίντσης, Στόιος, Ίσακσον, Αντάμης, Παπανικόπουλος.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος, Τότσο, Ελευθεριάδης, Δινοβίτσης, Μαντώς (56΄ Μηλιάτης), Χασάι, Γκέγκας (56΄ Σαββόπουλος), Πάλλας, Ταρέλι (56΄ Κυριακού), Μανακίτσας (56΄ Παναγιωτίδης).


Φωτο αρχείου Κώστας Τσιώρας



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική