Αγροτικός Αστέρας| “Σαφάρι” για κόουτς - “Βλέπει” Ζουλούμη & Τ. Κουκουλέκη για το ρόστερ

 


Υπό την πίεση του χρόνου, έχοντας... 3.5 μέρες για να “κλείσει” τεχνικό τιμ και ρόστερ, κινείται στο φινάλε του Οκτώβρη ο Αγροτικός Αστέρας. 

Για το θέμα προπονητή υπάρχουν αρκετές προτάσεις αλλά ακόμα μάλλον όχι πολύ ξεκάθαρο φαβορί.

 Για το ρόστερ, από το περσινό δυναμικό πιο πιθανός για να συνεχίσει (αφού οι υπόλοιπο ήδη “έκλεισαν” αλλού), εκτός από ορισμένους νεαρούς, δείχνει ο 23χρονος αριστερός μπακ, Θανάσης Ζουλούμης (στην κεντρική φωτο), που είχε ενεργό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια και ως τώρα περίμενε τις εξελίξεις. 


Παράλληλα, μόνο απίθανη δε φαντάζει η “επαναφορά” του Τάσου Κουκουλέκη στο ρόστερ, του έμπειρου μεσοαμυντικού που πέρυσι έπαιξε σε Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Εδεσσαϊκό, διατηρεί άριστες σχέσεις με στελέχη των “πράσινων”, ενώ και για επαγγελματικούς λόγους θα προτιμούσε να μείνει στη Θεσσαλονίκη (ως τώρα πάντως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο στη συγκεκριμένη περίπτωση). 

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από την πίεση του χρόνου, ο Αστέρας συναντά και ακόμα ένα εμπόδιο, τις λίγες επιλογές διαθέσιμων παικτών, σε σχέση με τη μεγαλύτερη “δεξαμενή” που θα ανοίξει το Γενάρη (σχετικά... παρήγορο οτι δε θα γίνουν πολλές αγωνιστικές μέχρι τότε).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σίτσας: “Διαφορά φιλοσοφίας με τον Αγροτικό Αστέρα – Καλή συνέχεια και να πετύχει το στόχο”

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Δόξα Δράμας| Kυπριακή ενίσχυση στα μετόπισθεν με τον Κώστα Ιωάννου