Εδεσσαϊκός| Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ημαθιώτη φορ, Ραφαήλ Σούκια – Τι δήλωσε

 


Παίκτης του Εδεσσαϊκού και με τη... βούλα έγινε όπως αναμενόταν ο Ραφαήλ Σούκιας, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Καμπανιακό. 

Ο έμπειρος Ημαθιώτης επιθετικός, που καλύπτει αρκετές θέσεις, πρόσφερε πολλά πέρυσι στο δεύτερο γύρο στους “πράσινους”, ενώ ήδη γυμναζόταν με την ομάδα της Πέλλας (έπαιξε και στο φιλικό με τον Καμπανιακό). 



Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “τριαινοφόρων”, με τις δηλώσεις Σούκια:

O ΡΑΦΑΗΛ ΣΟΥΚΙΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. 


Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλοσωρισει εκ νέου τον μέσο επιθετικό Ραφαήλ Σούκια.Για τον 27χρονο Ραφαήλ που γνωρίζει την κατηγορία και μπορεί να καλύψει με ευκολία όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης με την ποιότητα που διαθέτει,είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Εδεσσαϊκό μετά από ένα μικρό πέρασμα που είχε στον Καμπανιακο. 



Στις πρώτες του δηλώσεις ο #Ραφα μας είπε :

Χαίρομαι που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του Εδεσσαικου.Στην ουσία είναι σαν να μην έφυγα ποτέ. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να ανταπεξελθουμε σε αυτήν τη δύσκολη σεζόν και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.Ο Εδεσσαικος είναι από τις ιστορικοτερες ομάδες και του αξίζουν περισσότερα Μακάρι να έχουμε και την στήριξη του κόσμου που θα μας δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση και δύναμη για να τα βγάλουμε εις πέρας !!!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική