Kαμπανιακός| Έρχεται “πακέτο” μεταγραφών επί... πέντε από Αγροτικό Αστέρα

 


Καλύπτει με το παραπάνω τα κενά στο ρόστερ απο τις πρόσφατες αποχωρήσεις ο Καμπανιακός, βάζοντας βάσεις πρωταθλητισμού για τα καλά. 

Η ομάδα της Χαλάστρας είναι μια ανάσα (προφορικές συμφωνίες) και ανακοινώνει άμεσα πέντε παίκτες που έκαναν πρωταθλητισμό πέρυσι στην κατηγορία με το “γείτονα” Αγροτικό Αστέρα (το μέλλον της ιστορικής ομάδας είναι εξαιρετικά αβέβαιο) και είναι γνώριμοι του τεχνικού διευθυντή Ανέστη Τσιτενίδη. 


Συγκεκριμένα, τα ερυθρόλευκα προβάρουν (σήμερα πιθανότατα κάνουν και την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ηλία Σαπάνη) οι έμπειροι Παύλος Καθάριος, Γιάννης Βοσκόπουλος και Στάθης Σαρβανίδης, αλλά και οι ταλαντούχοι Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Αντώνης Σαπουντζής. 

Αναλυτικά τα βιογραφικά τους:


ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΣ, 30, ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΦ



Ο 30χρονος εξτρέμ, που μπορεί να παίξει και μπακ, ήταν αρχηγός του Αγροτικού Αστέρα και απασχόλησε αρκετές ομάδες. Ο Καθάριος έχει αγωνιστεί και σε Ξάνθη, Πιερικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Καβάλα, Νέστο Χρυσούπολης, Πύδνα Κίτρους, Κιλκισιακό και Ηρακλή Αμπελοκήπων.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, 35, ΣΤΟΠΕΡ



Ο 35χρονος στόπερ κουβαλά μεγάλη εμπειρία σε Β΄ και Γ΄ Εθνική. Πλην του Αγροτικού Αστέρα, έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, Παναχαϊκή, Λάρισα, Πανηλειακό, Ρότσεστερ (ΗΠΑ), Καλαμάτα, Νίκη Βόλου και Τρίγλια.


ΣΤΑΘΗΣ ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ, 27, ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ


Ο 27χρονος Χαλκιδικιώτης αμυντικός χαφ βοήθησε σημαντικά στην πορεία πρωταθλητισμού του Αγροτικού Αστέρα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια συνδέθηκε με τις διακρίσεις και τις ανόδους της Τρίγλιας, όπου διατέλεσε και αρχηγός (5 χρόνια). Παλιότερα, αγωνίστηκε και στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, το Διγενή Λακκώματος.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 22, ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ



Ο 22χρονος αμυντικός χαφ έβαλε το δικό του “λιθαράκι” στην καλή σεζόν του Αγροτικού Αστέρα, έχοντας θητεία παλιότερα και σε ΑΕ Ευόσμου και Ακαδημία Κούη.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, 17, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ


Ο 17χρονος (γεννηθείς το Δεκέμβρη του 2004) αριστερός μπακ μπορεί να δώσει λύσεις και ως αμυντικός μέσος, ενώ ο νεαρός συνδέθηκε κυρίως με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου έπαιξε την τελευταία διετία, προερχόμενος από τις “πράσινες” υποδομές.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε