ΕΠΣ Χαλκιδικής| Έγινε viral το πέναλτι στη νίκη του Άρη Κασσανδρείας με τα Μουδανιά (2-1, vid)

 



Το γύρο της Ελλάδας κάνει το πέναλτι που έδωσε ο ρέφερι Δημητριάδης στο ντέρμπι του Άρη Κασσανδρείας με τα Μουδανιά, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1, με ανατροπή (δυο γκολ ο Σμυρλής – ο Ντούνγκα το 0-1 για τον ΠΟΜ). 

Οι φιλοξενούμενοι “φωνάζουν” για παράβαση εκτός περιοχής και ανάρτησαν στα social media το παρακάτω μήνυμα, συνοδεία βίντεο με την επίμαχη φάση: 

" | Πέναλτι που δόθηκε από τον διαιτητή Δημητριάδη (διατητής στην Super League 2) εις βάρος της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη Κασσανδρείας

? | Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής καταλόγισε ένα πέναλτι που μόνο αυτός είδε. Άντε και ο βοηθός του!!! Υπήρξε φάουλ έξω από την περιοχή, τουλάχιστον ένα μέτρο!!! Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, έγινε το 1-1.

✅ | Τέτοιου είδους σφυρίγματα οδηγούν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω! Αν δεν μπορούν, ας σταματήσουν για να ΄΄σωθούν΄΄ οι άλλες ομάδες!!”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτηση του προέδρου των Μουδανιών, Νίκου Αθανασιάδη:

Με αυτο το πεναλτι εγεινε το 1-1 ενα μετρο εξω απο την περιοχη μας και διαιτητης και βοηθος το εδωσαν αμεσως.Τουλαχιστον να μην ξανασφυριξουν σε αλλον αγωνα να σωθουν οι αλλες ομαδες.Να τους χαιροσαστε.Α ξεχασα τωρα θα μας πουν γιατι δεν βαλατε στο ημιχρονο 3 γκολ”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική