Aγροτικός Αστέρας| Δεν αρκούσε ο Πέριτς, “έμφραγμα” στην Αλεξανδρούπολη στο φινάλε, 2-2 από 0-2

 



Σοκ στις καθυστερήσεις στην Αλεξανδρούπολη για τον Αγροτικό Αστέρα, με ισοπαλία 2-2 κόντρα στους Εβρίτες με... οσμή ήττας. 

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν 0-2 και άγγιζαν το διπλό ψυχολογία και αναρρίχησης, αλλά η δεύτερη σερί νίκη και συνάμα πρώτο διπλό, τους... γλίστρησε στο φινάλε, με τους Θρακιώτες να τους παίρνουν τη μπουκιά, με δυο γκολ στο “νήμα”. 

Στο 13΄ ο Ιβάν Πέριτς με σουτ σε ασίστ του Ζήση έκανε το 0-1, ενώ στο 65΄ ήταν ίδιοι πρωταγωνιστές, με τον δεύτερο να “σερβίρει” ξανά με σέντρα και τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει με κεφαλιά το 0-2. 

Παρά τον “αέρα” που είχε η ομάδα του Ευόσμου, είδε τον Πατσιώρα στο 91΄ να μειώνει σε 1-2 και τον Παπάζογλου στο 95΄ να ολοκληρώνει την... ψυχρολουσία, για δυο πολύτιμους χαμένους βαθμούς και το τελικό 2-2 να έρχεται στην εκπνοή από το πουθενά για την ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη.

Σύνθεση Αγροτικού Αστέρα: Φαρμάκης, Φετεινίδης, Κοτανίδης, Αιχμαλωτίδης, Νιαζίφογλου, Θεοδωρίδης, Δ. Κουκουλέκης, Ζουλούμης, Κωτσούλας, Πέριτς, Ζήση. Έπαιξαν και οι Βασιλάς, Χατζηιωάννου και Καλλίας.

φωτο Νίκος Γκιοτλής



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική