Καμπανιακός| Τίμησε τον Γιώργο Λαγκώνα

 



Την τρίτη σερί νίκη θα διεκδικήσει ο Καμπανιακός, την Τετάρτη στην έδρα του Βύρωνα Καβάλας, με φόρα από τις επιτυχίες με Αγροτικό Αστέρα και Αλεξανδρούπολη, για να προσεγγίσει την κορυφή, σε περίπτωση που χάσει έδαφος ο πρωτοπόρος Πανθρακικός, στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Πανδραμαϊκό. 

Ο Ηλίας Σαπάνης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καράμπελα και Χατζηβασιλειάδη, ενώ επανέρχεται ο Ξανθόπουλος. 

Παράλληλα, η ομάδα της Χαλάστρας ενημέρωσε για τη βράβευση του παλαιμάχου των “ερυθρόλευκων”, Γιώργου Λαγκώνα, για την προσφορά του στο σύλλογο του Δήμου Δέλτα, στο ημίχρονο του πρόσφατου ματς με την Αλεξανδρούπολη. Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Καμπανιακού έχει θεσπίσει από την περσινή χρονιά μια όμορφη ρουτίνα βραβεύσεων, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας των επίσημων αγώνων της Ανδρικής Ομάδας, σε παλαιούς ποδοσφαιριστές, στελέχη και γενικά ανθρώπους του ποδοσφαίρου οι οποίοι βοήθησαν τον Σύλλογο του Καμπανιακού τόσο μέσα όσο και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. 

Πίστη στη συνήθειά αυτή λοιπόν η Διοίκηση του Καμπανιακού βράβευσε με τιμητική πλακέτα, στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΟ Αλεξανδρούπολης, τον επί σειρά ετών παλαιό ποδοσφαιριστή του Συλλόγου Λαγκώνα Γιώργο. 

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε σε πολλούς αγώνες τη φανέλα του Συλλόγου της Χαλάστρας και ξεχώριζε με την απόδοση του και την ένταση του στο γήπεδο έχοντας σαν σήμα κατατεθέν το φαρμακερό αριστερό του πόδι”.

φωτο από Kampaniakos.gr





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική