Πιερικός| Μετάθεση μιας εβδομάδας στο ματς Κυπέλλου με Πλαταμώνα



Κατευθείαν κόντρα στη Χανιώτη, την Κυριακή εντός για το πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί ο Πιερικός, αφού αναβλήθηκε για μια εβδομάδα αργότερα το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ακαδημία Πλαταμώνα. 

Αναλυτικά η ενημέρωση των “μελανόλευκων”:

Ανταποκριθήκαμε θετικά στο αίτημα αναβολής της Ακαδημίας Πλαταμώνα κι έτσι δε θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για την Τετάρτη 30/11 πρώτο παιχνίδι κυπέλλου (προημιτελικός) με γηπεδούχο τον σύλλογο της νότιας Πιερίας.

Το γήπεδο του Πλαταμώνα δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων και για την αποφυγή τραυματισμών των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, ο αγώνας μεταφέρεται μια εβδομάδα αργότερα και θα πραγματοποιηθεί την άλλη Τετάρτη 7/12.

Οι ποδοσφαιριστές μας επιστρέφουν σήμερα Τρίτη 29/11 στις προπονήσεις και την προετοιμασία για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιώτης που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Μοναδικός στόχος οι τρείς βαθμοί και η επιστροφή στις νίκες”.


Οι Κατερινιώτες του Λεωνίδα Μπίλη θα αναζητήσουν τη δεύτερη φετινή νίκη, για το “δυο στα δυο” εντός μετά την επιτυχία με τον Δωτιέα Αγιάς, ώστε κόντρα στην ομάδα της Χαλκιδικής να αντιδράσουν θετικά, για την ήττα στην Καστοριά που προηγήθηκε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική