Δόξα Δράμας| “Επαναφέρουμε τα σχόλια και τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης”

 




Δυο μέρες κράτησε εντέλει η άρση δυνατότητας σχολιασμού σε αναρτήσεις για τους φιλάθλους της Δόξας Δράμας στα επίσημα social media της ομάδας, όπου οι τόνοι είχαν ανέβει το τελευταίο διάστημα. 

Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ματς στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, οι “Μαυραετοί” εξέδωσαν ενωτική ανακοίνωση, αναφέροντας οτι το μέλημα της διοίκησης είναι να ενώνει τον κόσμο και να διχάζει. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Αντιλαμβανόμαστε και νιωθουμε πως η κίνηση που έγινε από μέρους μας να αφαιρέσουμε τα σχόλια στο επίσημο προφίλ του συλλόγου μας ήταν μια κίνηση που ενόχλησε τον κάθε φίλαθλο της Δόξας.

Γι αυτό τον λόγο θα επαναφέρουμε άμεσα τα σχόλια και δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης.

Η συγγνώμη δεν εχει ουσία ως μια απλή διατύπωση σε μια ανακοίνωση, θα έρθει μέσα από έργα κατά την αγωνιστική χρονιά, μέσα από τη λειτουργία της ομάδας. Οι λέξεις απο μόνες τους όταν δε συνοδευόνται απο απτά αποτελέσματα, απο δουλειά και ειλικρινή αναγνωρίση των όποιων λαθών δεν έχουν καμία σημασία.

Πάντοτε, το μελημα μας ως διοίκηση είναι να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον διχάζει αλλά ταυτόχρονα δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν από δω και πέρα να ισοπεδώνει, να υβρίζει και να συκοφαντεί τους ανθρώπους που ειναι μέσα και δίπλα στην ομάδα για τους δικούς του προσωπικούς λόγους και σκοπούς, οι οποίοι είναι αντίθεροι στα συμφέροντα του συλλόγου. Μας ενδιαφέρει, ακούμε και διαβάζουμε την άποψη, την κριτική του αγνού κόσμου που είναι δίπλα μας σε καθε δύσκολη κατάσταση.

Η Δόξα Δράμας είναι ένα σωματείο που τα τελευταία χρόνια, αλλα και πιο πριν, έχει περάσει πολλές δυσκολίες και δικαιολογημένα ο κόσμος έχει εξοργιστεί και πικραθεί.

Εμείς θέλουμε και τον πληγωμένο φίλαθλο δίπλα μας,τον φίλαθλο που θα βγάλει την πίκρα του, το θυμό του ακόμα και δημόσια. Άλλωστε μέχρι και σήμερα δεν δώσαμε αφορμές για κάτι διαφορετικό.

Η φωνή των φιλάθλων όπως και όπου αυτη εκφράζεται είναι η δύναμή μας”.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική