Καστοριά| Και τυπικά στο ρόστερ ο Πορτογάλος Ρασίντ Μπαλντέ

 



Κάτοικος Καστοριάς και με τη... βούλα έγινε όπως αναμενόταν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Ρασίντ Μπαλντέ, με καταγωγή από τη Γουινέα Μπισάου και πρόσφατα θητεία στην κορυφαία ομάδα της Μολδαβίας, τη Ζίμπρου Κισινάου.

Αναλυτικά η ενημέρωση των “γουναράδων”, για το τέταρτο χειμερινό απόκτημα, μετά τους Μπάρο, Τσελεπή και Φωλίνα:

Η Καστοριά ανακοινώνει επίσημα την έναρξη συνεργασίας της, με τον Rachid Balde

H ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς καλωσορίζει το νέο μέλος της ομάδας Rachid Balde και του εύχεται καλή επιτυχία, μέχρι το τέλος της σεζόν με Υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Η διοίκηση της ομάδας, εκμεταλλευόμενη την πληροφορία ότι ο Balde είναι χωρίς ομάδα, κινήθηκε μεθοδικά και προχώρησε εδώ κι αρκετές μέρες στην επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήρθε στην Καστοριά, δοκιμάστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων και αποκτήθηκε. Μάλιστα ήταν κι ο τυχερός στην πίτα της α΄ ομάδας που κόπηκε το περασμένο Σάββατο, αφού έτυχε το φλουρί.

Ο Rachid Balde που η καταγωγή του είναι από την Γουινέα Μπισάου, αλλά έχει Πορτογαλικό διαβατήριο, έρχεται στην Καστοριά έχοντας σαν τελευταία ομάδα της Ζίμπρου Κισινάου, την σπουδαιότερη ομάδα της Μολδαβίας. Είναι γεννημένος στις 22/08/20002, έχει ύψος 1.74m και βάρος 69 Kgr και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις, στην μεσαία γραμμή, αφού χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυό του πόδια”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική