Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Παρουσίασε το χειμερινό “πάρε-δώσε” και τους νεοαποκτηθέντες (pics)





Δελτίο Τύπου, συνοδεία φωτογραφικού υλικού, εξέδωσε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου για τις προσθαφαιρέσεις του Ιανουαρίου στο ρόστερ, που αριθμεί ξανά 24 παίκτες, όπως στην εκκίνηση, αφού υπήρξε... ισορροπία αριθμητικά στο “πάρε-δώσε” (9 ήρθαν, ισάριθμοι παίκτες έφυγαν). 

Αναλυτικά η ενημέρωση στα social media από την ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού, που προετοιμάζεται για την έξοδο του Σαββάτου στην Κατερίνη με τον Πιερικό, χωρίς τους τραυματίες Μετάι και Μουρατίδη:

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ “ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ” ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ



Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Κεραυνού Αγγελοχωρίου για το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Κατερίνη, με τον δεύτερο της κατάταξης Πιερικό (15.00). 



Ο Κώστας Γαλτσίδης δεν υπολογίζει για μεθαύριο στους τραυματίες Μετάι και Μουρατίδη, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στην Καρδία (σήμερα και χθες), ενώ αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή. 

Το “παρών” στις προπονήσεις δίνουν κανονικά και τα 9 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, ενώ ολοκληρώθηκε όπως φαίνεται ο κύκλος χειμερινής ενίσχυσης και γενικότερων αλλαγών του έμψυχου δυναμικού. 

Αριθμητικά υπήρξε ισορροπία στις προσθαφαιρέσεις του ρόστερ, που όπως στο ξεκίνημα αριθμεί πάλι 24 παίκτες.

Αναλυτικά το “πάρε-δώσε” του Γενάρη για τον Κεραυνό, που συνεχίζει με στόχο μια καλύτερη πορεία και την υψηλότερη δυνατή θέση (Τ: Τερματοφύλακας, Α: Aμυντικός, M: Μέσος, E: Επιθετικός):

Ήρθαν: Σοϊλεμέζογλου (Τ), Φράγκος (Μ), Μόλα (Ε), Μουράτι (Ε), Ταουσάνης (Μ), Μιχαηλίδης (Α), Κιλιντάρης (Μ), Φρονιμόπουλος (Α), Μπούτας (Τ)

Έφυγαν: Παπαδόπουλος (Τ), Γκάκος (Τ), Μεληκιώτης (Ε), Κόμνος (Α), Συμεωνίδης (Α), Κιουλτζόπουλος (Α), Αλεξόπουλος (Μ), Τελιέ (Μ), Ζορπίδης (Ε)”.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική