Καβάλα| “Φωτιά” στην κορυφή, πήρε το ντέρμπι τίτλου με Καμπανιακό με ανατροπή (2-1)

 



Νίκη-υποθήκη προσπέρασης με ολική επαναφορά για την Καβάλα, στον απόλυτο “τελικό” του φετινού πρωταθλήματος. 

Μια νίκη διπλής αξίας για τον ΑΟΚ, με τον πρωτοπόρο Καμπανιακό, με 2-1, με την ομάδα της Χαλάστρας να γνωρίζει τη δεύτερη φετινή ήττα. 

Οι “γαλάζιοι” αντέδρασαν υποδειγματικά όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και έδειξαν παρόντες στη μάχη του τίτλου, βάζοντας θεμέλια για να τον κάνουν δικό τους. 

Ένα... εξάποντο-μήνυμα διεκδίκησης του στέμματος του πρωταθλητή με αξιώσεις από την ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη, που είναι στο “μείον 2” από τον Καμπανιακό, αλλά με ματς λιγότερο (οι “Αργοναύτες” εξέτισαν ρεπό, η ομάδα του Ηλία Σαπάνη το “χρωστά”), ενώ πλέον οι Καβαλιώτες υπερτερούν και σε ενδεχόμενη τελική ισοβαθμία, με μια νίκη και μια ισοπαλία στα δυο μεταξύ τους ματς. 

Στο 34΄ οι “ερυθρόλευκοι” πάγωσαν το γήπεδο, με το 0-1 με σουτ του Στάθη Σαρβανίδη. 

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή. 

Στο 40΄ υπέπεσε σε πέναλτι ο Βοσκόπουλος (χέρι) και ο Ιορδανίδης από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσια. 

Στο 77΄ ο Καρακώστας είχε δοκάρι σε μια από τις πολλές φάσεις της Καβάλας, που λυτρώθηκε στο 85΄ με τον Χρήστο Καρακώστα. 

Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ, με κεφαλιά σε σέντρα του Δημητρακούδη, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 εν μέσω αποθέωσης, μια εξέλιξη που μπορεί να σημαίνει πολλά στην τελική “σούμα” του πρωταθλήματος.

KΑΒΑΛΑ: Σταθάκης, Γερογιάννης, Μπατσαράς, Μπιμπισίδης, Βασιλόπουλος, Καζαντζίδης, Βαφειάδης, Ιορδανίδης, Καρακώστας, Ρουμπιές, Μπαρέττας. Έπαιξαν και οι Δημητρακούδης, Κατσαμάγκας, Κατσέτης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Π. Καθάριος, Μπουτζίκος, Βοσκόπουλος, Κεχαγιάς (64' λ.τ. Γιαννόπουλος), Ταΐρης (88' Πόζογλου), Χατζηβασιλειάδης (46' Ν. Καθάριος), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης (79' Ξανθόπουλος), Καράμπελας, Προσκυνητόπουλος.



















φωτο Tsoutsas Laskaris


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική