Αγροτικός Αστέρας| Πρόωρη λήξη της σεζόν για Μπλέντι Λεσάι – Στη Μύκονο λόγω υποχρεώσεων

 



Νωρίτερα ολοκληρώνεται η χρονιά για τον πρώτο σκόρερ του Αγροτικού Αστέρα, Μπλέντι Λεσάι. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που ήρθε το χειμώνα και βοήθησε σημαντικά με 7 κρίσιμα γκολ, βρίσκεται ήδη στη Μύκονο (όπου διέμεινε για περίπου μια τετραετία), λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Όλα δείχνουν οτι ο Λεσάι δε θα φορέσει ξανά τα πράσινα, τουλάχιστον ως το φινάλε της σεζόν. Άλλωστε, “έχασε” και το πρόσφατο νικηφόρο ματς με την Καβάλα, ευρισκόμενος στις Κυκλάδες, με την ομάδα του Ευόσμου να προετοιμάζεται για την κυριακάτικη έξοδο με τον Άρη Αβάτου, ουσιαστικά το τελευταίο “χαρτί”, για να προλάβουν την παραμονή, από το “μείον 7”. Απόντες θα είναι οι Ζουλούμης και Ζήση, ενώ γυρνούν οι Πέριτς και Παρασίδης. 

Βεβαίως, οι “σταχυοφόροι” δεν τρέφουν αυταπάτες, αφού “χρωστούν” ρεπό και “κυνηγούν” προσπέραση 4 ομάδων, παρά την πρόσφατη νίκη με τους “Αργοναύτες”. 

Ουσιαστικά, θέλουν το “5/5”, για να “πιάσουν” τους 38 βαθμούς, να περιμένουν συνδυασμούς αποτελεσμάτων, μήπως γίνει η μεγάλη ανατροπή και μείνουν στην κατηγορία.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε