Μακεδονικός| Ανέλαβε επίσημα ο Ζαζόπουλος

 



Την έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Ζαζόπουλο ανακοίνωσε και επίσημα όπως αναμενόταν ο Μακεδονικός. 

Ο έμπειρος τεχνικός, που δούλευε μέχρι χθες στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (1.5 χρόνο), έχει θητεία και σε Εδεσσαϊκό, Κιλκισιακό, ακαδημίες ΠΑΟΚ, Άρη (με πολλές επιτυχίες και στις δυο, αναδεικνύοντας πολλούς παίκτες) και μικρά κλιμάκια της εθνικής. 

Ο Ζαζόπουλος κάνει σήμερα την πρώτη προπόνηση με τους “πράσινους”, το ντεμπούτο θα γίνει την άλλη αγωνιστική με τον Θεσπρωτό εκτός έδρας (αυτή την αγωνιστική θα έρθει νίκη στα χαρτιά με τον Απόλλωνα Λάρισας), ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργάτης για το νέο επιτελείο (μετά τη φυγή του Βαγγέλη Κόντου, που ακολούθησε τον Γιώργο Αμανατίδη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

Νέος προπονητής του Μακεδονικού ο Άγγελος Ζαζόπουλος

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Ζαζόπουλο, που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών!

Ο Άγγελος Ζαζόπουλος προέρχεται από μια επιτυχημένη θητεία στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και στην Γ Εθνική, με τη συνεργασία του με τους «Ψαράδες» να ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2022 και να ολοκληρώνεται με μια ακόμη σπουδαίας σημασίας επικράτηση (0-1) επί του ΠΟ Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη (29/03), προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία πρωταθλητισμού που διέγραφε ο Έλληνας τεχνικός με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του στον 1ο όμιλο.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχος UEFA, ο νέος προπονητής του Μακεδονικού έχει μεγάλη εμπειρία από εργασία σε Ακαδημίες, συλλόγους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, τμημάτων υποδομών ΠΑΕ (Άρης και ΠΑΟΚ) καθώς και από τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας. Μάλιστα, με τον «Δικέφαλο» κατέκτησε το πρωτάθλημα Super League K15 και Super League Κ17, ενώ με τη «γαλανόλευκη» κατέγραψε προκρίσεις και εξέχουσες πορείες στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17, Κ16 και Κ15!


Εκτός από τις αρμοδιότητες του πρώτου προπονητή, έχει εκτελέσει επίσης χρέη τεχνικού διευθυντή (ΑΣ Άγιος Παύλος – ΑΟ Κιλκισιακός) και scouter – εξωτερικού συνεργάτη (ΠΑΟΔ).

Το καλοκαίρι του 2021, ο Άγγελος Ζαζόπουλος ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα του Εδεσσαϊκού στην Γ Εθνική, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2022 βρισκόταν στον πάγκο του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, εξασφαλίζοντας αρχικά την παραμονή του σε μια δύσκολη κατηγορία και πετυχαίνοντας φέτος μια πορεία πρωταθλητισμού με ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός καλωσορίζει τον Άγγελο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και στην πρώτη του πρόκληση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο μας! Ο νέος μας προπονητής ξεκινά την δουλειά από το απόγευμα της Πέμπτης, με την πρώτη γνωριμία και προπόνηση με την ομάδα του Μακεδονικού!”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική