Κοζάνη| Ευκαιρία άμεσης στέψης πρωταθλητή, για χρονική πρωτιά σε όλη τη Γ΄ Εθνική

 


Πρώτη χρονικά πρωταθλήτρια στα 5 γκρουπ της Γ΄ Εθνικής συνολικά μπορεί να γίνει η Κοζάνη, αν κερδίσει την Κυριακή τον “γείτονα” Μακεδονικό Φούφα εντός έδρας, μιας και στα άλλα 4 γκρουπ η κατάσταση παραμένει ρευστή βαθμολογικά στην κορυφή.

Σε τέτοια περίπτωση, οι τελευταίες 4 στροφές θα αποτελέσουν τυπική διαδικασία για τους “ερυθρόλευκους” (εκτός με Πιερικό και Ελασσόνα, εντός με Κεραυνό Αγγελοχωρίου και Εδεσσαϊκό), που θα προετοιμαστούν έγκαιρα για τα μπαράζ ανόδου, με δέλεαρ μέχρι τέλους τη διαφύλαξη του αήττητου σερί. 

Υπενθυμίζεται οτι η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα έχει αποσπαστεί στο +13 από τη δεύτερη θέση (13 νίκες και 8 ισοπαλίες σε 21 ματς), την οποία προς το παρόν μοιράζονται Πιερικός και Χανιώτη. 

Βεβαίως, ουδείς επαναπαύεται στους Κοζανίτες, αφού στον 2ο όμιλο υπήρχε σχετική έλλειψη ανταγωνισμού για την κορυφή, κάτι που δεν προβλέπεται στα μπαράζ. 

Υπενθυμίζεται οτι βάσει αρχικής προκήρυξης, στη Σούπερ Λιγκ 2 ανεβαίνουν οι 4 πρώτοι από τους 5 πρωταθλητές που θα πάρουν μέρος στα μπαράζ ανόδου.  

φωτο από Kozani Fc



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε

Κατσαρός: “Να βελτιώνουμε διαρκώς την Καστοριά, με νίκες και μόνιμη αξιοποίηση νεαρών”

Ασταμάτητος και το 2024 ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, έκτο σερί τρίποντο με Νίκη Ευκαρπίας και...8άδα (2-0)