Καγκελίδης: “O Aγροτικός Αστέρας αξίζει πολλά βάσει ιστορίας – Θα κάνουμε τα πάντα ως το τέλος”

 


Στον soccerpractor μίλησε ο μέσος του Αγροτικού Αστέρα, Στάθης Καγκελίδης, που ήρθε το χειμώνα από την Ελασσόνα και αποτελεί βασικό στέλεχος των “πράσινων”, στη δύσκολη προσπάθεια σωτηρίας κόντρα στα προγνωστικά (μείον 7). 

Ο 22χρονος Βεροιώτης χαφ, που ακόμα έπαιξε σε Πιερικό (Σούπερ Λιγκ 2), Κ20 Άρη, Κ20 Πλατανιά, Καλλικράτεια και Νίκη Αγκαθιάς, αναφέρθηκε στην πρόσφατη νίκη ψυχολογίας με την Καβάλα, στον “τελικό” της Κυριακής εκτός έδρας με τον Άρη Αβάτου, αλλά και στη στήριξη του κόσμου των “πράσινων”.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:



Για το πρόσφατο τρίποντο με την Καβάλα: “Η νίκη που πήραμε με την Καβάλα κρίθηκε στο οτι από το πρώτο λεπτό φάνηκε οτι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Η ομάδα μας είχε περισσότερο πάθος και δίψα για τη νίκη”.



Για την κυριακάτικη οριακή έξοδο με τον Άρη Αβάτου: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει και αυτή τον δικό της στόχο. Πιστεύω ότι θα κριθεί πολύ στη δύναμη και στο ποιος είναι έτοιμος και θέλει περισσότερο το παιχνίδι”.



Για το τι έφταιξε ως τώρα και οι “πράσινοι” δεν είναι πιο κοντά στις θέσεις της σωτηρίας, αλλά και το πού κρίνεται εντέλει η παραμονή, βαδίζοντας στην τελική ευθεία: “Δε κοιτάω το παρελθόν, όπως και η ομάδα μου. Όλοι στον Αγροτικό Αστέρα κοιτάμε μαζί το παρόν και το μέλλον, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Θα δώσουμε τα πάντα, όπως ήδη κάνουμε από την αρχή σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, μακάρι να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε”.


Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο των “σταχυοφόρων”: “Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα, που μας ακολουθεί σε κάθε γήπεδο και από την πλευρά μου και τη μεριά των συμπαικτών μου να είναι σίγουροι οτι θα κάνουμε, μαζί με αυτούς γιατί είναι η δύναμή μας, τα πάντα για να είμαστε όλοι μαζί χαρούμενοι στο τέλος”.



Για το ρόλο και τη δική του προσφορά στην προσπάθεια αντεπίθεσης: “Δυστυχώς ήρθα αργά στην ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δε μπόρεσα να βοηθήσω από την αρχή, γιατί πραγματικά αυτή η ομάδα αξίζει πολλά, βάσει της ιστορίας της. Σιγά σιγά με τα παιχνίδια ολοένα και βρίσκω περισσότερο τα πατήματα και το ρυθμό μου”.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική