Έτοιμος για το «PAOK MONTREAL» ο Θέμελης, ολοκληρώθηκε η εκπαίδευσή του





Αντίστροφα μετρά για την έναρξη του «PAOK MONTREAL» ο Αστέριος Θέμελης. 

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής, παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και αρκετών ομάδων, έχει αναλάβει ως γνωστόν τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Βορρά στον Καναδά (ιδιοκτήτης ο Παντελής Στεφανίδης) και τέλη του μήνα, με αρχές Οκτώβρη θα βρίσκεται στο Μόντρεαλ, για μόνιμη εγκατάσταση. 

Για τις 27 Οκτώβρη έχει οριστεί η εκκίνηση του φιλόδοξου εγχειρήματος στον Καναδά (στις 21/10 ανοίγουν τα σύνορα στη χώρα της Αμερικής), με στόχο τη μεταλαμπάδευση των ιδεών, της νοοτροπίας, της φιλοσοφίας και της μεθοδολογίας του ΠΑΟΚ, σε επίπεδο ακαδημιών και πρώτης ομάδας και εκτός συνόρων, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σε μια ελληνική «κυψέλη».

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα δείγματα για τις εγγραφές στη σχολή ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά. 

Η ζήτηση είναι τεράστια και υπάρχουν καθημερινά πολλές εγγραφές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στο διαδίκτυο, όχι μόνο από Έλληνες του Καναδά, αλλά και από αρκετούς ντόπιους, ακόμα και από Γάλλους που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή (κυρίως στο Λαβάλ Κεμπέκ). 

Από τις 27/10 και μετά, με την επίσημη εκκίνηση, θα μπει σε εφαρμογή το πλάνο προπονήσεων, φιλικών, τουρνουά και καμπ.

ΓΕΜΑΤΟΣ Ο… ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΕΜΕΛΗ

Όλες τις προηγούμενες μέρες, ο Αστέριος Θέμελης παρακολούθησε τις προπονήσεις σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, από Κ10 ως Κ19 και ολοκληρώθηκε ο μεγάλος κύκλος εκπαίδευσής του για το εγχείρημα που ανέλαβε. 

Έχει στην κατοχή του τον προγραμματισμό, με καθημερινή διατριβή με προπονητές και υπευθύνους των τμημάτων, παρακολουθώντας σχεδόν όλα τα φιλικά τους. Σε συνεργασία με το επιτελείο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και εκείνο του Καναδά, με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη του PAOK MONTREAL, Παντελή Στεφανίδη.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ «SSTRAINING»

O Αστέριος Θέμελης με τον Σάκη Σταθάκη

Μια ξεχωριστή συνεργασία του «PAOK MONTREAL» αφορά στο συμβουλευτικό και εκπαιδευτικό ρόλο που παρέχει ο Σάκης Σταθάκης, επικεφαλής της εταιρείας «SSTRAINING», με εξειδίκευση στην εκπαίδευση στελεχών, στους στόχους, στην επικοινωνία και στα social media. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, sstraining.gr. 

«ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ»


Ο Αστέριος Θέμελης ανέφερε σχετικά στον soccerpractor: «Είμαστε έτοιμοι και μετράμε αντίστροφα για αυτή τη νέα πρόκληση, ένα πρωτοποριακό πλάνο. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε πολύ, ως παράλληλες διαδικασίες σε Θεσσαλονίκη και το Μόντρεαλ, με όλους τους συνεργάτες μας. Προετοιμαζόμαστε για την έναρξη , κάναμε καλή δουλειά και προσωπικά ευχαριστώ τους προπονητές των τμημάτων που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα. Αποκόμισα πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις, θα φανούν χρήσιμες στο κομμάτι της τεχνογνωσίας. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, γενικό διευθυντή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Γιώργο Γεωργιάδη, τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας».

Θυμηθείτε ΕΔΩ τα βίντεο με τις ευχές Πάμπλο Γκαρσία και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου για τον Αστέριο Θέμελη

ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ «UEFA A»

Για τον Αστέριο Θέμελη υπήρξε μια ακόμα ευχάριστη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, αφού ήταν ανάμεσα στους 10 επιτυχόντες, σε σύνολο 33 προπονητών, που εξασφάλισαν το προπονητικό δίπλωμα «UEFA A» (ανάμεσα στους επιτυχόντες ήταν μεταξύ άλλων οι Σπύρος Γόγολος και Παναγιώτης Γουγουτσάς). Ο Θέμελης ανέφερε σχετικά: «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο και τις γνώσεις που αποκομίσαμε. Είναι εξαιρετικό πτυχίο, η διαδικασία κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη και ανοίγει πόρτες. Πλέον, είναι ανοιχτός ο δρόμος για το επόμενο και τελευταίο δίπλωμα, δυο χρόνια μετά, το «UEFA PRO».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική