Ηρακλής| Μοιρασιά 1-1 με Λάρισα, με δοκάρια και φάσεις - Νικητής ο... Πανσερραϊκός (vid)

 




Χαμένη ευκαιρία προσέγγισης της κορυφής για τον άστοχο Ηρακλή, αλλά κυρίως για την ΑΕΛ, η οποία είχε και τρία δοκάρια. 

Οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Καυτανζόγλειο, με το 1-1, χάνοντας ευκαιρίες εκατέρωθεν και μένοντας μακριά από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό (κερδισμένος που διατηρεί αποστάσεις ασφαλείας, πριν την έξοδό του στη Λάρισα την Τετάρτη, έχοντας διαφορά του +11 με ένα ματς παραπάνω). 

Στο 59΄ ο Ματίας Τομάς με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ενώ στο 80΄ ισοφάρισε για τους “βυσσινί” στο τελικό 1-1 ο Θοδωρής Τσιριγώτης, που είχε μπει αλλαγή. 

Ο Ημίθεος είχε δοκάρι στο 27΄ με κεφαλιά του Άλεξιτς αλλά και πολλές φάσεις, κυρίως με τον Κούστα στο δεύτερο μέρος. 

Από την άλλη, οι Θεσσαλοί είχαν τρία δοκάρια, στο 36΄ με τον Νίνο (σουτ στο οριζόντιο), τον Πεντρόσο (67΄ σουτ που κόντραρε και στον Κωστούλα) και στο 76΄ με τον Τσιριγώτη (δυνατό κοντινό σουτ στο οριζόντιο).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης, Νταμιάν Σίλβα, Χειρίτραντας (54′ Κούστα), Ματίας Τομάς, Άλεξιτς (78′ Κόκκορης), Γιουμπιτάνα (83′ Κουντουριώτης).

ΛΑΡΙΣΑ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (66′ Μαϊδανός), Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Πλέγας (90′ Αντράντα), Νίνο (83′ Μαυριάς), Κ. Παπαγεωργίου (66′ Θωμαΐδης), Νικολιάς (66′ Τσιριγώτης), Πεντρόσο, Όγκμποε.

Δείτε το βίντεο με τα highlights από την ΕΡΤ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική