ΕΠΣ Κοζάνης| Αήττητος πρωταθλητής ο Εορδαϊκός με 21 σερί νίκες – Στα μπαράζ για Γ΄ Εθνική

 



Έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή του στη Γ΄ Εθνική στα περιφερειακά μπαράζ δείχνει ο ιστορικός Εορδαϊκός, νέος πρωταθλητής στην ΕΠΣ Κοζάνης. 

Η ομάδα της Πτολεμαϊδας κέρδισε με το... αστρονομικό 9-1 τον Τιτάνα Σερβίων και έστησε το δικό του πάρτι, τη φιέστα τίτλου. 

Η ομάδα του Κώστα Τσαγκαλίδη έφτασε τους 74 πόντους, ενώ δεύτερος είναι ο Μακεδονικός Σιάτιστας με 72 (ήταν πρώτος μεγάλη διάρκεια, μέχρι τη νίκη προσπέρασης του Εορδαϊκού στο μεταξύ τους ντέρμπι). 

Ο Εορδαϊκός, που έκοβε το νήμα πρώτος και με ισοπαλία, είχε να χάσει βαθμούς από την 5η αγωνιστική. 

Η ομάδα της Εορδαίας διέθετε αρκετή εμπειρία στο ρόστερ, με παίκτες όπως οι Ματούλας, Μπαλίτσας, Τσαγκαλίδης, Στεργιόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σωτηριάδης, Σέχι, Βούρτης, Καβαλάρης κ.α. 

Μεγάλο μερίδιο έχει ο πρώην προπονητής για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Ιωαννίδης, με τον Εορδαϊκό να τερματίζει αήττητος, με 21 σερί νίκες και συνολικά 24 τρίποντα και 2 ισοπαλίες και τέρματα 109-14.

*Υπενθυμίζεται οτι από άλλες Ενώσεις της Μακεδονίας ήδη πρωταθλητές έχουν στεφθεί οι Αετός Βαρβάρας (Χαλκιδική), Ερμής Αμυνταίου (Φλώρινα), Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Ημαθία), Αστραπή Μεσοποταμίας (Καστοριά), Απόλλων Ευρωπού (Κιλκίς) και Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου (Πέλλα)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική