Έλειψε το γκολ στην Αριδαία για Αλμωπό και Απόλλωνα Πόντου (vid)

 



Άσφαιρη” μοιρασιά στην Αριδαία και “λευκή” ισοπαλία για Αλμωπό και Απόλλωνα Πόντου. 



Η ομάδα της Πέλλας δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα και να κάνει το “δυο στα δυο” με τους Πόντιους (είχαν διπλό στο Πολύκαστρο στον πρώτο γύρο) και είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. 



Για τους “ροσονέρι” ήταν ένας πολύτιμος πόντος, εκτός έδρας με ανταγωνιστή, που τον φέρνει στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Βέροια, με τον Απόλλωνα να παίζει και με 10 παίκτες από το 72΄, όταν αποβλήθηκε ο Αμαραντίδης με δεύτερη κίτρινη. 



Την Τρίτη οι “κυανόλευκοι” του Γιώργου Τυριακίδη έχουν δύσκολη έξοδο στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, ενώ την ίδια μέρα οι “κοκκινόμαυροι” παίζουν στο Πολύκαστρο με τον συμπολίτη Ηρακλή.



ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Ντόκιτς, Παρασκευάς, Μανωλάκης (71΄ Μακρυδάκης), Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Κέρθι, Έππας (84΄ Ταχματζίδης), Ασλαμπάλογλου, Πέλκας (71΄ Ρίβας), Πέττας, Πατρινός (46′ Β. Παπαδόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Νασέρ, Τσαγκαλίδης (77΄ Μέτγκενμπεργκ), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ντιαλόσι, Μουμίν, Δαλιανόπουλος, Μπελεβώνης (74΄ Λαμπίρης), Ντοναλντόνι, Εσαλό (89΄ Αραβίδης).






Δείτε τις φωτο του Almopos Fc



Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των Γιώργου Τυριακίδη και Δημήτρη Σουλιώτη από πλευράς Αλμωπού


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική