Κοζάνη| Φιέστα για το ντάμπλ και απονομή με Εδεσσαϊκό – Σοκ με Πιριτζάους

 


Hμέρα γιορτής η Κυριακή για την πρωταθλήτρια Κοζάνη, στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, εντός με τον υποβιβασμένο Εδεσσαϊκό. 

Οι “ερυθρόλευκοι”, που πρόσφατα κατέκτησαν και το Κύπελλο στην τοπική Ένωση (3-2 στον τελικό τον Μακεδονικό Φούφα), θα γιορτάσουν το ντάμπλ και ήδη σκέφτονται τα μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2. 



Στην ομάδα του Νίκου Μπαδήμα θα γίνει απονομή τροπαίου πρωταθλητή, όπως αναφέρουν σε δελτίο Τύπου οι Κοζανίτες, καλώντας τον κόσμο τους να γίνει μέρος της φιέστας και του τελετουργικού:

  

" ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4/2023 - ΩΡΑ 16.00, για την 26η αγωνιστική.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης. Η ομάδα μας μετά από 42 ολόκληρα χρόνια θα ανακυρηχθεί και επίσημα Πρωταθλήτρια ομάδα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η Κυριακή θα είναι ημέρα γιορτής για την ομάδα μας με Fiesta Πρωταθλητών. Σας προσκαλούμε όλους να σηκώσουμε όλοι μαζί το κύπελλο.

Ετοιμαστείτε......”.

ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΠΙΡΙΤΖΑΟΥΣ

Tην ίδια στιγμή, μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Παπαδόπουλου, ήρθε ένας ακόμα τραυματισμός, ακόμα σοβαρότερος. 


Ο έμπειρος στόπερ και εκ των αρχηγών, Θωμάς Πιριτζάους, υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου και εκτός απροόπτου θα διαβεί άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, μένοντας μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. 

Και χάνοντας ασφαλώς το υπόλοιπο της σεζόν στα μπαράζ ανόδου με τους άλλους τέσσερις πρωταθλητές (Καμπανιακός, Τηλυκράτης Λευκάδας και οι άλλοι δυο που θα προκύψουν την Κυριακή, με φαβορί Αιολικό και Γιούχτα).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική