Σβορώνος| Ανακοίνωσε Κοντοθανάση & κράτησε Καραγκούνη – Αντίο Χατζηθεοδωρίδη

 




Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του soccerpractor για την απόκτηση του μέσου Δημήτρη Κοντοθανάση, που έπαιζε στην Ελασσόνα, από τον Σβορώνο. 

Η ομάδα της Πιερίας παράλληλα ανακοίνωσε την παραμονή του έμπειρου δεξιού μπακ, Σωτήρη Καραγκούνη, αλλά και την αποχώρηση μετά από μια τετραετία του ακραίου μπακ, Νίκου Χατζηθεοδωρίδη. 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των “κιτρινόμαυρων”:

" FIRST SIGNING! "

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοντοθανάση.

Πρόκειται για το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-24 αλλά και για έναν από τους πιο ποιοτικούς κεντρικούς χαφ της κατηγορίας.

Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 25/6/1999 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2015-17), ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Δόξα Βλαχογιαννίου, ο Ηρακλής Λάρισας, ο Απόλλων Λάρισας, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο ΠΟ Ελασσόνας.



Την περσινή σεζόν ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΟ Ελασσόνας που αγωνίστηκε στον ίδιο όμιλο (2ος) με το ΓΑΣ Σβορώνου.

Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως box-to-box μέσος και διακρίνεται για το πολυδιάστατο παιχνίδι του και για την μεγάλη ποδοσφαιρική του ωριμότητα.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στο Δημήτρη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”.


"ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΑΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ! "

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Καραγκούνη.



Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου ο 30χρονος ακραίος οπισθοφύλακας να συνεχίσει να φοράει τα "κιτρινόμαυρα" για 2η σεζόν!

Στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν ο Σωτήρης ξεκίνησε ως βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας έχοντας μία εξαιρετική παρουσία, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε στη συνέχεια τον άφησε εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στερώντας του τη δυνατότητα να δείξει την υψηλή ποδοσφαιρική του αξία.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στο Σωτήρη υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας!”.


" ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΓΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ"

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Χατζηθεοδωρίδη.



Ο 30χρονος ακραίος οπισθοφύλακας που λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στο βαρύ πρόγραμμα της Γ' Εθνικής, αποτέλεσε έναν από τους πιο βασικούς κρίκους στην "αλυσίδα" των επιτυχιών του ΓΑΣ τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου να καταφέρει η ομάδα μας να γράψει ιστορία!

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε όλο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ως δεξιός μπακ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ το ήθος του και η ποδοσφαιρική του παιδεία ήταν τα στοιχεία που τον έκαναν να αγαπηθεί από ολόκληρο το σύλλογο!

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στο Νίκο τα καλύτερα ενόψει της νέας σεζόν και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική