Ηρακλής| Νίκη-καρμπόν και με Χανιά, 2-1 στο Καρπενήσι με Κουντουριώτη... επί δυο




Πετυχαίνει δυο γκολ ο Χρήστος Κουντουριώτης, κερδίζει 2-1 ο Ηρακλής σε φιλικό με αντίπαλο από το Νότο. 

Η αρχή είχε γίνει στο φιλικό με την Καλλιθέα στη Μίκρα, η ίδια “συνταγή” (σκορ, σκόρερ, αλλά και ίδια διακύμανση) επαναλήφθηκε και στο δυνατό τεστ με τα Χανιά στο Καρπενήσι. 

Ο μεσοεπιθετικός του Ημίθεου άνοιξε το σκορ στο 15΄ με ατομική ενέργεια και στο 27΄ ο Κουντουριώτης πέτυχε το 2-0 με πλασέ, μετά από κεφαλιά-ασίστ του Κούστα.

 Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ισορρόπησαν οι Κρητικοί, μειώνοντας στο τελικό 2-1 στο 70΄ με τον Μανουσάκη, έναν πρώην παίκτη του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελλίδης (30′ Μακρής, 60′ Παλαβράκης), Χειρίτραντας, Βιτλής (86′ Σταυρίδης), Σιούτας, Γκμπενιόν (86′ Ελευθεριάδης), Χρουσιέλ (46′ Τόρες), Στογίτσεβιτς (46′ Λύγκας), Δοϊρανλής, Κούστα (70′ Δασκαλάκης), Σίλβα (60′ Γκάγιτς), Κουντουριώτης (46′ Τσουμάνης).

ΧΑΝΙΑ: Κυρίτσης, Νίκολιτς, Παναγιώτου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Τσόρνομαζ, Λεμονής, Τσέλιος, Μάναλης, Κόλα, Μίλλερ. Έπαιξαν και οι Πενταράκης, Καλογεράκης, Κατσούρι, Σέχου, Κοτσίνης, Σερβιλάκης, Μπουρσέλης, Βόρφι, Παχής, Μπράγκα, Μανουσάκης, Βουό, Δερμιτζάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική