Γ΄ Εθνική-φιλικά| Νίκες για Σβορώνο, ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Ισοπαλίες για Εορδαϊκό & Βατανιακό

 



Αρκετά φιλικά έδωσαν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, κορυφώνοντας την προετοιμασία για την έναρξη πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 2-5

Σκόρερ: Γιατισάκης (8΄), Μπελίτσας (25΄) - Ομάρωβ (23΄, 36΄), Ζάλτος (26΄), Μουζενίδης (83΄), Χατζηασλανίδης (85΄).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 3-3

Σκόρερ: Νίκολι (υπό δοκιμή, 20΄), Κουνάβας (30΄), Τοπάλης (47΄) - Τασιώνας (9΄), Καρατζιώτης (63΄), Μπικιάρης (65΄).

*Η ομάδα της Πτολεμαϊδας το Σάββατο δίνει εκτός έδρας φιλικό με τον Σβορώνο, ενώ ο Ηρακλής Θερμαϊκού έχασε πέναλτι με τον Τσιαμπάζη στο 56΄ (άουτ).

ΣΒΟΡΩΝΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 5-1

Εντυπωσίασε ο ΓΑΣ Σβορώνου, κερδίζοντας 5-1 τον Μαγνησιακό στο γήπεδο Ανδρομάχης, για την πιο ευρεία νίκη και την καλύτερη εμφάνιση στα φιλικά. Για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη σκόραραν οι Κυπαρίσσης (4΄ με πλασέ σε ασίστ του Ξυδού, 48΄ με τακουνάκι σε ασίστ Δεμηρτζόγλου), Φωκαϊδης (31΄, σε ασίστ του Μπατζώνη), Κατσιάκης (71΄ με πλασέ σε ασίστ του Κυρτέγου) και Βύρος (87΄ για το τελικό σκορ). Για τους Θεσσαλούς είχε μειώσει προσωρινά σε 4-1 στο 78΄ ο Σταμάτης με κεφαλιά. Για τους “κιτρινόμαυρους” έπαιξαν οι νεαροί Χανδόλιας και Λάμπρου, από τα τμήματα υποδομής.

Σύνθεση ΓΑΣ Σβορώνου: Ζωγράφος, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Βούλγαρης, Λαγδάρης, Μυστρίδης, Κοντοθανάσης, Ξυδούς, Φωκαΐδης, Μπατζώνης, Κυπαρίσσης. Έπαιξαν και οι Κούζας, Μάλα, Δεμηρτζόγλου, Κυρτέγος, Κατσιάκης, Παπαδόπουλος, Βύρος, Δημητρίου, Σκαμπαρδώνης, Ίτσιος, Δημηνάς, Χανδόλιας, Λάμπρου.


ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 1-1

Ισόπαλος 1-1 με την Αλεξάνδρεια αναδείχτηκε ο Βατανιακός σε εντός έδρας φιλικό. Για την ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη σκόραρε ο Τσενικλής (70΄ ισοφάρισε σε 1-1), ενώ για τους Κατερινιώτες δεν έπαιξαν οι Κυπαρίσσης και Γκαράτζιας. Καλές εντυπώσεις άφησαν οι "πράσινοι" της Ημαθίας, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου να προηγείται στο 28΄ με τον Χασιώτη. Από την Αλεξάνδρεια έλειψαν οι Ατανάσοφ, Αβραμόπουλος και Λίτσι. 



Φωτο από ΓΑΣ Σβορώνου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική